Barman - Ostrava - Opava

Ahoj ženy, nevíte o nějakém levném a šikovném barmanovi (klidně student)? Chtěli bychom svatební hosty překvapit a tak na 5 hodin zajistit barmana. Ani nám tak nejde o nějakou show, spíše o ty míchané nápoje. Svatba bude 13. 8. 2015 (čtvrtek) v Háji ve Slezsku. Děkuji za všechny reakce :-)
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít Martina Baťhu. Koukni na: http://www.deci.cz :)
Odpovědět
@penepe Ahojky, děkuji za tip :-) Můžeš mi k tomu dát nějaké info: cena, počet hodin, počet drinků, kdo zajišťuje ingredience, atd.? Děkuji ;-)
Odpovědět
Ahoj, Preposilam jeho nabidku: - Videodiskotéka + zvučení celého dne (obřad, oběd, večerní raut, případně projekce fotek z minulosti na plátno) 10.000 Kč bez DPH (v ceně je hraní do 1.00 hod. ráno, poté se započítává příplatek za každou další navíc odehranou hodinu 1.000 Kč) - Pouze večerní Videodiskotéka 8.000 Kč bez DPH (v ceně je hraní do 1.00 hod. ráno, poté se započítává příplatek za každou další navíc odehranou hodinu 1.000 Kč) - Speciální balíček - Barmanská show + 100 koktejlů + profi barman + design mobilní bar za 15.000 Kč bez DPH - Barmanská show 5.000 Kč bez DPH
Odpovědět
@penepe Děkuji, ale to mi přijde dost drahé :-( Neměl by někdo levnější nabídku?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?