300 dní do svatby, co už máte hotové?

Profilova fotka
Je tu někdo kdo má 300 dní +- do svatby??? Co už máte vše hotové nebo zařízené???? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme 257, ale když bylo 300, měli jsme místo, fotografku, kameramana, DJ, jednali jsme se svatební agentkou, byli jsme za farářem. ALE - svatbu budeme mít velkou, kolem 100 lidí (najít místo je fuška a moc jich není, proto jako první jsme řešili místo), v místě, kde ani jeden nebydlíme, ani jsme nikdy nežili (proto farář tak brzy, ani jeden ho neznáme, chceme vlastního faráře, já nejsem pokřtěná a přítel je Slovák ;)), já jsem chtěla svého vysněného kameramana (je zamluvený rok a víc dopředu) a dobrou fotografku (taky bývá rychle obsazená). Nebýt toho, tak jsme mohli sfouknout svatbu už letos (byla jsem požádána na konci ledna). Takže hlavně nepanikař, pokud budete mít svatbu do 50 lidí a nechceš nějaký jedno konkrétní místo, není kam spěchat ;) (Šaty budu řešit až v zimě s novou kolekcí, pozvánky a různý kravinky jako dekorace apod. taky až nějak po zimě, takže teď mám naprosto pohov :))
Odpovědět
ještě nic :-D
Odpovědět
@yworynka máme malinko přes 200 a máme skoro vše, jak zařízené dodavatele, tak věci doma :-) a co ještě nemáme doma, o tom máme jasnou představu a již se to rýsuje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme místo, ale nezamluvený, máme meny, ale neuvařený, máme dort, zatim na fotce, máme rozpočet, ale nespočítaný. Hlavně že víme co chceme a máme to naplánovaný :-D :-D :-D
Odpovědět
zarezervované místo na obřad, zarezervovanou hospodu, představu o oznámeních, hosty, předstay o okytkách a šatech a prstýnkách :-) teď čekáme do ledna až budeme moct na matriku-dříve to prý nejde..
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám skoro celej rok, a už teď chodim do salonů na šaty(vybrat ty nejlepší je fakt fuška :-)), už mám i nějakou organzu, místo máme taky a tak, ale furt toho hodně chybí a fotografa schánim už teď a hudbu je taky dobrý mít dopředu, páč jestli chceš mít svatbu o prázdninách, tak čim dříf si to zamluvíš tím líp, páč na prázdniny bývá těch svateb hodně a pak málo toho hodně dobrého :-)
Odpovědět
Profilova fotka
uz tak pri 350 jsme meli fotografa, misto obradu, misto na raut a hostinu, kadernici + vizazistku, dodavatele jidla, kdytek, vybrane saty. Uz mi zbyvalo jen si dovbyrobit oznamka a vyzdobu:-) Ale ja jsem blazen, me nesmis brat vazne:-):-) taky byla fuska to vsechno zrusit po tom, co jsme presunuli svatbu na MAuricius:-)
Odpovědět
Profilova fotka
296 dni do svatby a co uz mam hotove? hodne :-) a saty uz se taky siji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
????????? Blazni. Ja se dozvedela o svatbe 5 mesicu pred...a rekla bych, ze staci i méne. :-)))))
Odpovědět
Profilova fotka
@marketajuppova proc blazni?:-) ne kazdy rad zarizuje na posledni chvili. svatba se sice da zaridit i za mesic, ale pak se clovek musi vzdat hodne veci:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Njn, tak zalezi co od toho clovek ceka :-)
Odpovědět
@marketajuppova asi to stačí, jen někdo to prostě prožívá víc a někomu je to šumák.... Já jsem opravdu šťastná, že na přípravy máme rok a to co by se mi líbilo, jsem začla vybírat ještě dřív... Opravdu bych se tady o ty přípravy nechtěla nechat ochudit :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My jsme měli v tomto datu vybrané skoro vše, jen ne dort, květiny a myslím, že jsem ještě neřešila šaty pro družičky nebo svoje na převlečení
Odpovědět
300dní před jsem ani nevěděla, že se budu vdávat :-D . Jelikož jsme se zasnoubili ani ne 200 dní předem a pak teprve přemýšleli co a jak :-) . To podstatné jako místo obřadu, hostiny a fotografa jsme zařídili hned. Další důležité věci zamluvili mezi 150. a 100. dnem. Na šaty jsem byla poprvé 120 dní před. Mezi 100. a 50. dnem jsme dořešili podrobnosti. Pak už jen blbůstky + to co pořádně dřív vyřídit nejde. Prstýnky se zadali do výroby asi 50 dní před. Vše jsme stihli akorát :-) .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?