Rokoková svatba

Profilova fotka
je to muj plan to tak zrealizovat a tak -kdo mi poradí jak to zrealizovat aby to vypadalo vše realně a ne jako nějaka parodie
Odpovědět
Profilova fotka
To bude těžký. Můžeš si od divadel půjčit kostýmy a vdávat se na nějakým zámečku. Ale nevím, jak donutíš všechny svatebčany, aby si na sebe ty kostýmy vzali. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
to ne ja měla na mysli ne pujčení šatu ale nechat si ušít své vlastnía ostatní s tím souhlasí 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
učes kde by mi udělaly ,kde sehnat šperky a aspon trochu dobové doplnky a :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barborkaprincezna no šaty pro tebe a ženicha bych třeba nechala ušít,volila bych ale firmu,která má se šitím šatů dlouhou tradici a hlavně zkušenost...vyrobit takové šaty je problematické díky kostře,která je drží,ale dá se to zvládnout :-) jinak jedna známá takovou svatbu a brali se na zámku,který byl v jejich stylu....půjčili si kostýmy kostýmy z televizní a divadelní půjčovny... šperky by se dají taky půjčit,jelikož jima určitě doplňují šaty a tak je na natáčení či hry potřebují Jak napsala @tess85 na obřad bych volila zámek či hrad a místo auta tak kočár s koňmi....
Odpovědět
Profilova fotka
a nemaš nějaky odkaz na nějaké takové ušité šaty v realu?
Odpovědět
Profilova fotka
takovyto učes si představuju jen nevím kde mi ho udělají už jsem objednaná na odbarvení vlasku-nechci paruku
Odpovědět
ja by som veru kvoli svadbe odfarbenie vlasov nepodstupila.. a vlastne preco chces odfarbovat vlasy??? =-) ved aj tvoje tmave by boli pekne, ci nie?? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
ale k tomuto je stylova PLATINOVÁ BLOND a už se na to i těším
Odpovědět
Profilova fotka
Jen upozorním, že v rokoku se nosily paruky. To nebyly jejich pravý vlasy. Takový účes by pravý vlasy dost zničil. S účesem se když tak zkus obrátit na nějaké vizážisty, kteří dělají i u filmu. Myslím, že na netu určitě někoho najdeš. Zkus se zeptat v nějakém divadle, kdo pro ně dělá kostýmy a pak se s dotyčným krejčím dohodni. @petrajavor má pravdu, že ušití bude dost náročné. a kdy se chceš vdávat?
Odpovědět
Profilova fotka
@barborkaprincezna nevím zkusila bych se zeptat v Madoře a nebo bych volala hl.krejčím v divadle...ale připrav se na celkem vysokou cenu,jelikož jen půjčení takých šatů stojí 10tis. Jinak krejčím bych volala co nejdřív,je ještě sezóna,ale mají 2měsíce prázdnin v létě,takže by ti to udělali bokem o prázdninách...
Odpovědět
Profilova fotka
to nevadí -na šaty tohohle stylu mam schovano 40 000
Odpovědět
Profilova fotka
jen ze zvědavosti, co s nima bude po svatbě? ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@barborkaprincezna jinak sem zvědavá na tvou svatbu,bude určitě zajímavá :-)
Odpovědět
@barborkaprincezna Jestli máš tolik na šaty, tak zkus http://www.historickekostymy.eu/?lang... - tahle slečna se přímo specializuje na šití historických kostýmů :)
Odpovědět
Profilova fotka
necham si je mam rada historii
Odpovědět
Profilova fotka
@petrajavor děkuju
Odpovědět
@barborkaprincezna hmm.. ktovie ci sa budes potom aj tak tesit, ked budes mat znicene tak krasne vlasy, ktore mas teraz, od odfarbenia... kazdopadne drzim palce..
Odpovědět
Profilova fotka
@katmi to ne ja si to necham odborně odbarvit
Odpovědět
@barborkaprincezna akokolvek odborne odfarbene vlasy, a duplom z takej ciernej farby ako mas ty na tak platinovu blond je zasah do vlasu a konecny vysledok nemoze byt nic ine len znicene chemlonove vlasy.. ale vravim.. drzim palce a sama som velmi zvedava na vysledok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barborkaprincezna I tak, fakt bych si to hodně rozmyslela... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to ja ne jsem pevně rozhodnuta -a to mam podporu na všech stranach-bude to hodně nevšední svatba ale ted najít nějaky učes ktery bude odpovídat tomuto tematu
Odpovědět
Profilova fotka
A kde to budete mýt? Na zámku v Úsobí nabízejí svatbu právě v barokním nebo v rokovém stylu. Obsluha v dobovém oblečení, svatební tabule, vojáci s puškami, dělostřelci atd.
Odpovědět
Profilova fotka
važně nad místem jsem jěště nepřemyšlela ted musím vymyslet ty šaty učes šperky a a doplnky a pak budu řešit ostatní ale moc děkuji :-)
Odpovědět
Pokud bys chtela opravdu luxusni saty, ktere by nemusely byt historcky presne, tak se koukni na stranky www viona-art tecka com. Viona foti, ale vetsinu focenych satu i sama vyrabi. Pred casem mela na strankach i fotky satu ke koupi i s cenami, ale uz je bohuzel nemuzu najit. Porada i ruzne eventy, i rokokove, rozhodne koukni na fotky, aspon na inspiraci ;-) Jestli uvazujes o korzetu, tak si ho urcite nechej udelat od zkusenen korzetarky. Jinak se Ti muze stat, ze za saty das hromadu penez a korzet bude bud nefunkcni a nebude stahovat, nebo se pri stazeni ponici. Doporucit Ti urcite muzu Riwuu - Riwaa-Nerona tecka com, je to nejlepsi korzetarka v CR. Dela ruzne obdobi a sije i saty. Pozor, cekaci doba aspon 4 mesice! Samozrejme je v CR vic dobrych korzetarek, me treba prave sije nizky korzet Miss Anselmo - cervotocovo.blog.cz A neboj, neni to reklama, jen se o korzety hodne zajimam :-)
Odpovědět
Myslím, že svadobné šaty v štýle rokoko budú mimoriadne nepohodlnné na sedenie a tancovanie (hlavne to sedenie bude problém). Ale proti gustu žiaden dišputát, tak držím palce, aby to dopadlo podľa tvojich predstáv.
Odpovědět
Profilova fotka
hlavne by si si mala najprv oholit bradu, to k rokokovemu stylu asi moc nejde..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?