Ziva hudba na svatbu - Queeni, Beatles, Tom Jones pro maminku, troska popu pro me ...

Profilova fotka
Hezky den, na 13.8./10.9. (cekam na potvrzeni terminu z hotelu) shanime kapelu, ktera nam vsechny roztancuje na nasi svatbe - Queeni, Beatles, starsi hitovky pro nase maminky, sem tam ceska pisnicka (vsichni si delame srandu z Michala Davida, a pak jdeme na parketu do kolen). Aby toho nebylo malo, potrebovala bych, abyste trosku mluvili anglicky :) Predem moc dekuju za tipy!
Odpovědět
Profilova fotka
Co byste řekla na repertoár, kde sice chybí Queeni (z úcty k FM :-) ), ale nechybí nic z toho ostatního a je tam hodně věcí navíc, hlavně rocknrolly a pak česká klasika, co nesmí chybět na žádné zábavě - Olympic, Katapult, Lucie, Kabát? Více na našem webu. Mluvíme i zpíváme česky i anglicky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme hudební skupina s profesionální praxi v České republice a zahraničí - hrali jsme například v Německu, Švýcarsku, Polsku, Itálii , Slovensku a jinych zemích Eu, hrajeme na akcích jako jsou - plesy, soukromé a firemní večírky, venkovní zábavy , gala večery, svatby a jine . Profesionální vybaveni a přistup je samozdřejmostí , široká oblast hudebního zaměření - pop music, disco, rock, oldies, lidovky , dance hity 2000 info o nás najdete na webových stránkách , nebo facebook - Music band Orchestra Party. Angličtina není problém
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?