ŽIvá hudba na svatbu Praha - nějaké tipy ?

Dobrý den, zkouším touto cestou získat nějaké tipy na dobré hudební kapely - dua či tria. Kdo máte zkušenost, prosím poraďte. Včera mi odřekla kapela a po pravdě jsem teď z toho docela doufalá :-( svatbu máme 13:8. v Praze, takže nejlépe aby muzikanti byli z Prahy či okolí ( kvůli ceně dopravy ) . Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Vždycky přemýšlím, když nějaká nevěsta píše, že jí kapela odřekla, jaký důvod kapela uvedl/měla, že zrušila krátce před svatbou své vystoupení? Nechápu to. I když jsme onemocněli, odešel někdo z kapely, umřeli mi rodiče v den akce, vždycky jsem hrál a nic nezrušil. Nedovedu si představit, že bych volal a zrušil vystoupení. Jaký důvod uvedli?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Dovoluji si zaslat nabídku do IP
Odpovědět
@lukashsax Dobrý den, no důvod, který uvedli, je plánovaná dovolená.. že mají 3 děti a že neví, jak to jinak udělat a naplánovat :-.
Odpovědět
Profilova fotka
@vlkoslava z toho důvodu se přeci plánuje dovolená dopředu. U nás máme rok dopředu jeden víkend vyhrazený pro dovolenou a to máme také rodiny. Musí být taky nějaká zodpovědnost vůči klientovi. Prostě to nechápu. Přeji, abyste sehnali a bylo všechno v pohodě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?