Živá hudba na svatbu Karlovarský kraj 4.7.2020

Dobrý den, hledáme kapelu pro naši svatbu, která se uskuteční dne 4.7.2020 na Statku Bernard v Královském Poříčí. Zatím uvažujeme o pětihodinovém živém hraní (17:00 - 22:00), bez žádného dalšího zábavného programu a tomboly. Jedná se o menší prostor pro nazvučení, počítáme zatím s cca 50 hosty, vesměs rodinnými příslušníky, proto nám stačí malá kapela, nikterak drahá, která nám zvládne zahrát, zazpívat, zpříjemnit a zpestřit náš velký den. Znáte někoho takového? Případně máte zkušenosti s kapelou z Karlovarska, která hraje na svatbách? Můžete nám nabídnout Vaše služby? Předem děkujeme :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout naši kapelu. Bližší info jsem zaslal do zprávy.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den rádi Vám zahrajeme na svatbě. Jsme duo a hrajeme profesionálně již řadu let. Pro více informací o nás navštivte naše webové stránky, kde naleznete úplné informace i hudební ukázky. Máme volný termín pokud se Vám budeme líbit, budeme rádi za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanule213 Dobrý den, slečno nevěsto, ve věci zajištění kapely na Vaší svatbu v termínu sobota 04.07.2020 na Statku Bernard v Královském Poříčí Vám rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Obsahuje i kapely a pevně věřím, že se mi povede Vaši poptávku uspokojit k Vaší plné spokojenosti ;-) Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Dobrý den, děkujeme všem za nabídky. Již máme vybráno a rezervováno :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?