Tip na živou hudbu na svatební hostinu v Mikulově - léto 2017

Přeji všem hezký den :-) , ráda bych se zeptala, jestli někdo z Vás nemá tip na kapelu na svatební hostinu? Jednalo by se o hostinu na jihu Moravy, v Mikulově, dne 22.7.2017. Budu vděčná za každou radu a odpověď. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na web zámku – mají tam odkazy na různé hudebníky: https://www.pronajmisizamek.cz/spolup... Přeji krásný svatební den. :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme své služby. Jsme hudební skupina s letitými zkušenostmi v ČR i v zahraničí. Klademe důraz na kvalitní zvuk, profesionální přístup a široký repertoár. Více v našem profilu a na našich internetových stránkách, nebo facebook . S pozdravem Orchestra Party
Odpovědět
Profilova fotka
Koukněte ke mě do profilu a vyberte si hudbu z Vašeho okolí, ať neplatíte tolik za dopravu. Vlezte na mapu, zadejte město, váš rozpočet, vyberte kategorii Kapela a je to. Můžete si tak najít i kouzelníka, moderátora, nebo DJ a spousty dalších "
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, taky Vám nabízíme naši kapelu, na našem webu najdete vše potřebné, pokud Vás naše kapela zaujme, pošlu vám bližší informace. Jsme ze Zlínska, ale jezdíme po celé Moravě. Kapela Duha
Odpovědět
Dobrý den, děkuji moc všem za tipy :-) už máme vybráno. Přeji hezký zbytek dne, Kozelská :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?