Svatební přípravy Jižní Čechy

Profilova fotka
Ahoj holky! :) Tak právě začínám s pomalými přípravami na svatbu a zajímají mě Vaše tipy a doporučení, kde co pořizovat v Jižních Čechách. Svatbu plánujeme v Krumlově, ale jelikož nejsem od Krumlova neznám moc kontaktů. Máte někdo nějaký kontakt na make up artist v okolí, na nějaké dobrè cukrářky či cokoli Vás napadne :) Moc si vážím jakékoli pomoci. Svatbu máme až příští rok, ale jelikož to budeme mít dvojjazyčné tak chceme začít zavčas :) Mějte se prima a díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
@zlatuspeta Ahoj, můžu doporučit catering, pokud nemáš :-) Zbytek jsem si bohužel dovezla do ČK z Prahy. Jinak na make-up/vlasy je skvělá Míša Wostlová z Budějc. Docela jsem byla špatná z toho, že celou sezónu 2016 vynechala kvůli mateřské a nenechala se ukecat ani za nic.
Odpovědět
Profilova fotka
Koukněte ke mě do profilu a na našich stránkách si vyberte si hudbu z Vašeho okolí. Ať neplatíte tolik za dopravu, vlezte na mapu, zadejte město, váš rozpočet, vyberte kategorii Kapela a je to. Můžete si tak najít i kouzelníka, moderátora, nebo DJ a spousty dalšího. :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral Dekuju moc za info! :) Zkusim kouknout na tu Misu ;) Sama o make upu nic moc nevim tak jsem moc rada za tipy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Též mohu nabídnout hudbu na svatbu, tentokrát živou - skupina Bosáci.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc za nabídky :) Hudbu máme vyřešenou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?