Svatební pochod, kde ho můžu stáhnout?

Ahoj holky, mám problém se svatebním pochodem, hudbu na obřad si musíme zajistit sami a já nemám tušení, kde bych mohla stáhnout svatební pochod, který už bych nemusela nějak upravovat, stříhat, protože ani na youtube jsem toho moc nenašla. Nemáte třeba některá v mp3? Nebo aspoň nějaký tip, kde si to můžu poslechnout a pak stáhnout, díky.
Odpovědět
@marianne88 Svatebních pochodů je více, od kterého interpreta chcete? Popř. stáhnout a sestříhat přes MP3 Knife.
Odpovědět
ještě nemám vybraného nic konkrétního
Odpovědět
Doporučuju napřed něco vybrat, a pak shánět nahrávku ;-) Mně se třeba ze svatebních pochodů líbí od Clarka "Trumpet voluntary" nebo od Purcella "Trumpet tune and Air" - oboje jsou varhanní skladby, k poslechnutí na YouTube. Případně ještě Polonéza Es dur od A. Dvořáka. Záleží, jestli chcete něco tradičního, nebo moderního, pak myslím není problém na netu cokoli najít a stáhnout. K těm notorickým klasikám patří Svatební pochod z opery Lohengrin od R. Wagnera nebo Svatební pochod z op. Sen noci svatojánské od F. Mendelssohna-Bartholdyho, ale přiznám se, že tyto dvě posledně jmenované mně osobně lezou krkem... :-D
Odpovědět
myslím, že mám vybráno..Pachelbel - Canon in D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Mně se taký líbí Pachelbel - Canon in D. Nevíte kde bych ho mohla sehnat/stáhnout. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@brunhylda Dobrý večer, zkuste to na uložto.cz .Pokud by Vám to nešlo tak ho máme ve své zbírce. S pozdravem Tým Uni -Dj´s.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?