Svatební píseň. Hodí se Schody z nebe od Kerndlové?

Ahoj holky poraďte mi hodí se jako písnička na svatební obřad písnička Schody z nebe? S přítelem se nám tahle píšnička hrozně líbí ale nevíme jestli by se to hodilo a šlo by to??Nechceme tu klasiku a nevíme co a už to máme za pár.Díky.
Odpovědět
Ahoj, nám se ta písnička taky hodně líbí a přemýšlíme že si ji dáme jako písničku ke gratulacím :-) Má pěkný svatební text i když ten hudební doprovod není nějak moc svatební, ale my ji mít budeme :-)
Odpovědět
a na to jak se jde k oltáři máte klasiku?
Odpovědět
no mě se moc svatební pochod nelíbí, je to takový už moc ohraný...v podstatě to ani nic se svatbou nemá, je to z opery... chtěla bych asi baladu pro adélku, nebo cánon in D, na tom se ještě musíme pevně dohodnout...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky se přidávám, že tato písnička se nám líbí, máme ji na gratulace...na pochod mám Halelujah od Alexandry Burke a přítel Zuzanu Smatanovou-Létající cyprian...máme to celé netradiční...na proslov máme třeba river flows in you...na polibek máme Garry Schyman-Palbasha...je v podstatě jedno si myslím, co si dáš...ale asi bych ji na pochod taky nedávala... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky, Terezku mam moc rada, a tuto pisem obzvlast. My budem mit na obrad Davida Deyla pisen Akorat. je tam klavir a je to nase osudova pisen :-)) a jinak svatbu mame za dlouho takze to jeste nemame vice promyslene
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?