Dobry den, sháníme živou hudbu na 4.7 2020 pro svatbu ve stodole, chceme party na ktere se budou vsichni bavit i na polku i na modernu.. nejake napady? Dekujeme
Dobrý den. Váš termín máme ještě volný, moc rádi Vám případně přijedeme zahrát. Pokud byste měla zájem, mrkněte zde na můj profil. Najdete tam reference, ukázky a jiné. Lukáš, Bosáci
Dobrý den. Dovoluji si nabídnout naší kapelu. Poslechněte prosím naše hudební ukázky na vebových stránkách. V případě zájmu se budu těšit na spolupráci.
Dobrý den,
v případě, že byste sháněla i živou hudbu k obřadu, ráda Vám zajistím šikovné profesionály, kteří nechají výběr repertoáru ve Vašich rukou a zahrají Vám tak co si přejete. :)
Ráda bych Vám představila alespoň některé možnosti hudebních uskupení:
Smyčcové soubory - smyčcové duo, trio, kvarteto
Harfa
Klavír (klávesy)
Saxofon
Kytara
Duo s houslemi - housle a harfa, housle a klavír, housle a kytara
Varianta hudebníků v souboru může být ale také na Vaše přání - toto jsou nejžádanější svatební ansámbly. Jak již bylo zmíněno - repertoár hrají na výběr a přání snoubenců.
Kontaktovat mne můžete zde nebo na webových stránkách přes kontaktní formulář či emailem.
Krásný den
Simona, harfistka
Dobrý den, Nabízíme live hudbu na svatební party. Info o kapele naleznete na webu. V případě zájmu mě kontaktujte, pošlu Vám nabídku. Přeji hezký den, Ivan