Svatba DJ Žďár nad Sázavou

Ahoj, poptávám DJ na svatbu 13.6.2020 v Křižánkách. Nemáte někoho na doporučení prosím? Můžete mi poradit od kdy je vhodné, aby DJ začal hrát? Obřad proběhne ve 14:00, po té focení + raut. Vše se bude konat na jednom místě. Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den... muzika je fajn i jako podkres hned když přijdete do restaurace ...Nicméně osobně bych volil spis muziku třeba z flashky a Dj potom až od prvního tance ...takže třeba 17-18hod.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím my jsme kapela a DJ v jednom podívejte se na naše stránky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, dovolím si poslatr nabídku do IP. Fajn večer Patrik
Odpovědět
Profilova fotka
@makiis3 Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 13.06.2020 Vám na Vaší svatbě v Křižánkách rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Velice rád Vám nabídnu své služby. Jsem profesionální Dj a moderátor. Na svatbu přijíždím vždy v časovém předstihu před příchodem hostů. Muziku do podkresbu pouštím celé odpoledne a začátek hudební produkce od prvního tance si vždy určují novomanželé podle momentální situace a nálady na oslavě. Nabídku posílám do interní pošty.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?