Skotska hudba

Ahoj, prave jsme zacali organizovat cesko/skotskou svatbu v cechach (duben/kveten 2017- nejspis nekde kolem prahy), potrebovala bych poradit s hudbou. Nemate nekdo zkusenost, nebo neznate kapelu co by umela skotskou country (ceilidh)?
Odpovědět
Neznam, ale muzes zkusit kontaktovat Caledonian Club, to je skupina skotskych tancu, ti budou urcite nekoho znat.
Odpovědět
Asonance...pokud byste chtela, muzu poslat kontakt primo na jednoho z clenu kapely.
Odpovědět
Profilova fotka
@zizi28 co zkusit projit seznam ucinkujicich na Skotskych hrach na Sychrove, podle nazvu kapel je najit na youtube a poslechnout si je? http://skotskehry.cz/#program My meli na svatbe skotskeho dudaka z The Rebel Pipers a bylo to super! https://youtu.be/cTB-iYL_XQA
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud to musi byt striktne skotske Ceilidh tak si nejsem jista, ale pokud by stacil irsko-skotsky mix, muzu poradit nase kamarady z kapel Fiannan (vic zpivanych, min instrumentalnich skladeb) a Jolly Buskers (instrumentalky, prevazne ale irske). Super skotskou (a irskou a bretonskou) hudbu s rockovym nadechem hraje Dick O'Brass. Vsechny tyhle kapely maji facebookovou stranku, tak by nebel byt problem se s nima domluvit. Zminena Asonance je taky super, ale tam uz bych se bala ze se nedoplatite. Jinak jak radila @izzybickerstaff - Caledonian club bude mit asi nejlepsi kontakty na vyhradne skotskou Ceilidh :-) Dudy asi nejsou idealni k tanci, ale zase na obrad musi byt super, takze za Rebel pipers se taky primlouvam (taky maji facebookovou stranku).
Odpovědět
Moc dekuju za tipy. Svatební plánování bylo dočasně pozastaveno kvůli Vánocům ale teď uz youtuubuju a facebookuju o sto šest :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?