Rockovější hudba ke svatebnímu obřadu - jak?!

Zdravím, mám dotaz. Jedná se o naši hudbu ke svatebnímu obřadu. Mám ráda rockovější hudbu a ráda bych i k obřadu měla nějaké rockové balady a to i na můj a ženichův příchod, na příchod svatebčanů, gratulace,... Teď k mojí otázce. Není mi zcela jasné, jak bych to měla provést, jelikož obřad bude celý venku. Koukala jsem i na různé muzikanty, ale prostě smyčce a další věci se mi k tomuto stylu úplně nehodí (dívala jsem se i na různé cover verze, ale prostě to není ono...). Takže jediná možnost je reprodukovaná hudba, ale jak na to? DJ přijede až na 18tou hodinu večerní a do té doby tam nebude... Mám si to tedy pouštět nějak třeba přes PC přes vlastní bedny? Dělali jste to tak někdo? Samozřejmě by u toho musel někdo být... Prostě nevím, jak pojmout ten hudební doprovod, když prostě nechci žádné smyčce a podobně... Děkuji všem za odpovědi. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší je domluvit se s djem, aby přijel dříve ..bude to stát něco navíc, ale lépe zvládne pouštět skladby ve správném pořadí a také pustí skladbu z vhodného místa ...začátky někdy nejsou úplně TOP...takže třeba refrén
Odpovědět
Profilova fotka
A co treba elektricka kytara?
Odpovědět
@mareritt no, jako dívala jsem se i na covery s normální kytarou... jako joo, dá se to, ale s tím zpevěm a bicíma to má prostě jinou atmosféru, no... jsem asi moc náročná. jako já nemám problém s tou reprodukovanou hudbou, ale nevím, jak to provést, no... aby tam byl dj o 6 hodin dřív... to bych se asi nedoplatila...
Odpovědět
Profilova fotka
@mija_91 a rockova kapela? 😁 My teda budeme mit metal na smycce, ale nasi kamaradi meli obrad venku a hudbu pustenou do repraku z mobilu zenicha a v pohode. Akorat to chce nekoho kdo to na zacatku pomalu zesili a na konci zase ztlumi, aby to nebylo useknute :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, řada Dj, i já jako svatebni moderator maji v nabidce ozvuceni obradu, tak abyste se nemusela o nic starat. Za zapujceni ozvuceni a asistenci u pousteni hudby pocitejte cca. 2000 Kč, zase je to bez starosti ;)
Odpovědět
@mareritt noo, to mě zajímá. :) vám se to na ty smyčce líbí? mě to přijde takový utahaný... jako nic proti tomu nemám a je to i krásný, ale prostě už to pak zní jako vážná muzika spíš... no a nevíte, jak to měli pořešené tu hudu, jestli u toho byl někdo, kdo to i přepínal nebo tak?
Odpovědět
Profilova fotka
@mija_91 my mame radi i vaznou hudbu, ale treba zrovna Apocalyptica, misto ktere bude mit smyccove trio, mi jako utahana hudba neprijde 😁 Vim, poustel to zenich a pak si odbehl pro maminku a sli k "oltari" a pak to vypinal jeden ze svatebcanu, myslim jeho bracha. No a bylo to prave takove nedomyslene. Meli jenom jednu skladbu.
Odpovědět
@mareritt apocalyptica je krásná. já bych prostě ale chtěla na ty příchody spíš takový kytarovky se zpevěm... i ty slova mají, co do sebe... no, to mi přijde hodně nešikovný, aby to pouštěl ženich... to chce někoho, kdo tam bude jen na to případně... zas ale dj nechci... to je zbytečný, aby tam byl o 6 hodin dřív... ach jo... jsem v pasti. :D
Odpovědět
Určitě se domluvte s někým, kdo s tím má zkušenosti. Pesně z těch důvodů, jak píše v první odpovědi djmech a taky abyste měli jistotu s dobrou kvalitu zvuku i hlasitostí. Třeba ten cenový rozdíl u vašeho DJ nebude zas tak velký. Kdybyste si objednali někoho zvlášť jen na ten obřad, tak to dost možná vyjde cenově nastejno. DJ s vámi pak může být celý den, zařídit hudbu i u obšda a starat se o nějakou kulisu do té doby, než se začne tančit. lepší, než aby bylo do té doby ticho nebo hrálo rádio :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak píše djmech. Domluvte se s vaším Djem ať vám nazvučí i obřad. Nebude to o moc dražší a bude to mít úroveň :)
Odpovědět
Profilova fotka
My vám to rádi rockově odehrajem i s večerem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?