Poradíte prosím kapelu na svatbu, nejlépe z Přerova?

Poradíte prosím někdo kapelu nejlépe z Přerova? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji například kapelu Romantica Band, ale teď si neuvědomuji, zda jsou z Přerova či Prostějova :) Jinak není nutno se omezovat jen na Přerov, většina kapel k Vám dojede. Někteří jezdí po celé ČR, někteří např. po Moravě, do 100 km, apod., i když většinou chtějí peníze navíc za dopravu. Jinak doporučuji si zamluvit kapelu co nejdříve, většina z těch oblíbených bude mít již zřejmě dost plno.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den zkuste oslovit i kapelu Andy pana Petra Nováka. Ti jsou z Olomouce což je případně kousek :-) Částečně z Přerova je kapela Bumbrlíci z pomerančové zahrady, ale není to žádná klasika zkuste si je na youtube.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, souhlasím s nápady obou. Jinak Romantika je z Prostějova. Dále jsou dobří Novios z Prostějova nebo skupina Naostro. Nebo se podívejte zde na Beremese na profesionály. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, jsme kapelka ze Zlínska, hrajeme všechny styly, pop-rock, country, disco, dechovky . Na své si příjdou všechny věkové karegorie. Pořádáme společenské hry , soutěže, karaoke a podobně. Hrajeme po celé Moravě a na Slovensku. Mrkněte na naše stránky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také kapely z Brna bez problémů přijedou :-) Více v našem profilu profesionálů a na webovkách. hrajeme od bigbítu po lidovku, pecky české i anglické, prostě uděláme vše, abyste se dobře bavili, tančili a dlouho na svatbu vzpomínali x-) Přejeme radostné svatební přípravy ! Kapela Hroši z Brna
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj,,,my mely na nasi svatbe sympatickou hudebni skupinu Olomoucko-Prerovskou GALAXY,byly opravdu perfektni a navic zpivaji vsichni ctyri vcetne zpevacky,coz je velmi rozmanite a profesionalni.Vsichni se bavily,take diky sirokemu a vhodne vybranemu repertoaru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?