Poradit s hudbou na svatbu v Letohrade 8/8/15. Navrhnout,poradit,odporucit Kapelu nebo DJ...

Zdravime zname i nezname. Bereme se 8/8/15 a mame "dojednanou " zivou kapelu, ale ponekud vazne komunikace. Na osobni schuzce byli super, ale pote zacali menit cenu a pocet lidi a netusime co si o tom myslet. Nemame z nich dobry pocit a bojime se ze nedokazi spravit dobru zabavu a zahrat od 13:00 do 2:00, jak jsme se domluvili. Premyslime najit DJ-je, ale uz neni moc casu a vetsina dobrych je uz obsazena... Potrebovali bychom poradit nebo doporucit dobreho DJ-je, nebo opravdu dobrou kapelu kde zpivaji alespon dva jeji clenove. Idealni by byli zpevak a zpevacka a pocas delsich prestavek mixovat hudbu, aby atmosfera neupadla... Svadba je v Letohrade a polovina hostu je ze Slovenska a z jinych zemi. Pokud by nekdo z vas vedel o sikovnem DJ, ktery by umel moderovat zabavu, prosime ozvete se nam. Doufame, ze nas prispevek prinese ovoce v hledani te spravne volby. Predem dekujeme za odpovedi ! :-) Irena & Fero
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám nabídku interní poštou. P. Knap
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den.Termín mám zatím volný tak bych vám rád nabídl své služby a určitě vaše požadavky nejsou problém splnit.Více do IP a na WWW :-) A nějakou tu česko-slovenskou svatbu mám už za sebou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, podle tvého časového plánu by byla živá kapela asi moc drahá - nebo nevím kolik tedy plánujete investovat. Ale stejně, hledat dobrou kapelu v tuhle dobu už je spíš o štěstí. Co se týče DJ, můžu doporučit známeho z Lanškrouna - DJ Standa Celý.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 250 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Zasílám last-minute nabídku do interní pošty. S pozdravem Ondřej Seidl
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám IP do zpráv.... S pozdravem Dj Libor Kralovič
Odpovědět
@martulk4 Standu už mám já :-D
Odpovědět
@missicckka ty jsi ale potvůrka ;-) ale což byla si rychlejší 8-) Snad vám/nám výjde počasí :-) Kdepak máte obřad?
Odpovědět
@ircaafero no mám ho už zamluveného od prosince :-D je to známý :) no my jsme z Lanškrouna, takže tady. No to doufám, že vyjde, MUSÍ :)
Odpovědět
Děkujeme vám všem za vaše rady a nabídky! Dnes jsme si s kapelníkem ujasnili nedorozumění a vše je už v pořádku 8-) Domluvili jsme se na detailech co jak bude probíhat abychom jak my tak i oni byli spokojení :-)
Odpovědět
@missicckka Určitě vyjde! Budeme na vás myslet ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?