Pořadí hudby - Váš názor

Profilova fotka
Ahoj, tak jsem konečně vymyslela hudbu na obřad a ráda bych znala Váš názor a potřebuji poradit zda doba písniček bude stačit. Děkuji Příchod ženicha a usazení hostů - Haleluja ( 4 minuty ) Příchod nevěsty - Panna a netvor ( myslíte, že na příchod po sobě jdoucích 4 družiček a pak nevěsty v obřadní síni bude stačit ta délka 2.22 minut ? Ještě mám pro případ vymyšlenou instrumentálku Tenkrát na západě, která má 2.50 min ) Pod obřad - Forest Gump ( 8 minut ) Na prstýnky a polibek - Shania Twain - From this moment ( 3.50min. ) Na gratulace - A thausand Years ( 4.45 min.) Na gratulace - Další dvě ještě nějaké vymyslím, ty už nebudou tak složité. Děkuji za názory a rady......
Odpovědět
Profilova fotka
@andokai Už mám další na gratulace -,, ještě že Tě lásko mám " a pak ,, Už nejsem volná "
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle si přece musíš vybrat sama..nehledět na to co tomu říkají ostatní. Písničky mají sedět a vystihovat vas DVA. Né dalších 20 holek z beremka ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x Mě jde hlavně o tu dobu jestli to bude stačit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@andokai tak to budou vedet nejlíp na matrice ;) každý obřad trvá jinak dlouho :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tolik????My máme tři písničky nástup on nástup já a gratulace.Ale každej podle svého.
Odpovědět
Profilova fotka
@fisina Ano, někdo mi psal že je potřeba více. Záležá kolik hostů je na gratulace a jak dlouhý obřad bude.
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x Dobrý nápad, zavolám tam. Díky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?