Poptávám kapelu na svatbu, 15.6.2019, Veliny

Dobrý večer. Na 15.6.2019 poptávám kapelu na svatbu (ne duo, děkuji). Nějakou multižánrovou. Limit jsme stanovili kolem 20000 Kč. Místo konání obec Veliny (25 km od Pardubic a Hradce Králové). Za případné nabídky či doporučení velmi děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 15.06.2019 Vám na Vaší svatbě v obci Veliny rád budu k dispozici. Nabídku, v níž naleznete i nabídku kapel, Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste přemýšlela o živé hudbě ke svatebnímu obřadu v podání hudebníků, kteří nechají výběr repertoáru ve Vašich rukou a zahrají Vám tak co si přejete, ráda bych Vám nabídla a krátce představila alespoň některé možnosti hudebních uskupení: Smyčcové soubory - smyčcové duo, trio, kvarteto Harfa Klavír (klávesy) Saxofon Kytara Duo s houslemi - housle a harfa, housle a klavír, housle a kytara Varianta hudebníků v souboru může být ale také na Vaše přání - toto jsou nejžádanější svatební ansámbly. Jak již bylo zmíněno - repertoár hrají na výběr a přání snoubenců. Kontaktovat mne můžete zde nebo na webových stránkách přes kontaktní formulář či emailem. Krásný den Simona, harfistka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?