Písně ke svatebnímu obřadu

Profilova fotka
Ahoj Holky, prosím prosím, vybírám písně k obřadu, moc si nevím rady... Na svůj nástup jsem vždy chtěla Pachelbel Canon in D, a dál už moc nevím :-( Co máte vy? :-) Díky moc a hezké přípravy! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, záleží jen na Vás, jaké skladby by jste ráda slyšela, jaké máte rádi. Pokud by jste chtěla, pošlete mi mail a já Vám zašlu náš playlist a z nich si třeba vyberete. Abych upřesnila, obřady se zabýváme, klidně se na mě obraťte, poradím.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si vybrala Yiumura - River Flows in You, nádherná. Pak mám vybránu také Canon in D a z Foresta Gumpa tu nádhernou melodii. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Petelinka, myslím na úplně stejné 3 písně :D
Odpovědět
Profilova fotka
Víš co se mi ještě líbí? Teď jsem si vzpomněla - V.Neckář, H.Vondráčková --- STÍN KATEDRÁL... je to moc hezké.. Jestli jsi koukala na Vyprávěj, tak tam to bylo také na jedné svatbě...
Odpovědět
Profilova fotka
@veruspackova Mě se jich líbí hodně, musela jsem se krotit. :-D Ještě jsem si vybrala z Jesus Christ Supetstar - v češtině ti zpívala myslím Basiková - Mít rád bližního svého. .. A v pianové verzi - nářez 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
My chteli na prichod nevesty Higway to hell, behem obradu Nothing else matters a na zaver Girl you will be a woman soon, ale na radnici se nedalo nic postet a musel nam hrat varhanik, ktery se sice dusoval, ze zahraje cokoliv(jasne AC DC jsem na varhany fakt necekala) ale dal nam na vyber samy svatebni pochody a jako nejmodernejsi pecku prihodil zminovany Stin katedral, coz se mi teda fakt nelibi..nabizel bud klasicky pochody, nebo melodie jak na funus...nakonec jsme se domluvili, ze nebude hrat nic konkretniho a bude si jen tak prehravat, aby nebylo ticho...a bylo to skvely :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?