Písně k obřadu

Profilova fotka
Achojky potřebuji poradit nějaké písničky k obřadu, hlavně hezké a něco modernější ne klasický pochod. Svatbu budu mít v hotelu na terase-výhled na celou naši krajinu a také poradit kolik písniček je potřeba k obřadu mít. (příchod hostů, příchod nevěsty, blahopřání) zda se také dávají písničky,při podepisování a prstýnku, děkuji moc za rady :-)
Odpovědět
@pajulinkaa zkus se mrknout na můj fotoblog. Tam mám písničky, co budeme mít my ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, pokud hledáte inspiraci, můžete se podívat na mé stránky. J. Kupsa
Odpovědět
Profilova fotka
Děkujii
Odpovědět
@pajulinkaa Ahojky, mohla bych vědět, jak to u vás dopadlo? :-) Já přemýšlím, jak to udělat s hudbou na obřadu - písně máme vybrané, ale jsou hodně krátké. Budete mít písně po celou dobu obřadu? A nebo jenom na začátku a na konci? Zvažujeme tuto možnost... zase hosté uslyší když se bude mluvit a nebude tam nic rušit...
Odpovědět
Profilova fotka
@lucyluc24 Dobrý den, písnička na příchod nevěsty rozhodně nikoho rušit nemůže. Při projevu oddávajícího by Vás zpívaná písnička opravdu rušit mohla, rozhodně proto doporučuji použít intrumentální verzi. Tichem pod proslovem oddávajícího nic nezkazíte, ale vhodně zvolený instrumentální podkres krásně tu dojemnou atmosféru podtrhne. Při přáních svatebčanů novomanželům už se zase může dít, co chce. Na celý obřad vychází tak cca šest až sedm skladeb. Přeji bezva svatbu a hodně štěstí!
Odpovědět
@giacomo Dekuji moc za radu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?