Na svatbě budeme mít kapelu Relax-band. Znáte je?

Ahoj, máme zamluvenou kapelu na svatbu, ale nejsem si stopro jistá? Zná někdo kapelu relax-band? Jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
Ahoj, to je Relax ze Šaratic ?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
martina: jo ze Šaratic, znáš je?
Odpovědět
klara: Hrávají na zábavách a plesech na Slavkovsku. Na rozdíl od některých "uhlazenějších" barovek je to spíš taková lidová kapela, což ale myslím, že určitě není mínus. A neznějí, tak jako spousta tzv. "svatebních kapel", které většinou pouštějí muziku jedním čudlíkem z kláves , (se stejnými podklady a tím pádem se jejich produkce liší jenom v kvalitě zpěvu), nýbrž hrají živě. Z podobných kapel z tohoto okolí, které hrávají svatby, můžu ještě doporučit Rio z Křenovic. Hodně štěstí :-)
Odpovědět
martina67: Takže to znamená, že bys je spíš doporučila? Potřebujeme něco co bude hrát lidovky, ale i takový ty běžně hraný písničky v rádiu atd. prostě popík. My jsme s partnerem oba orientovaní jinak, ale na svatbu se náš hudební styl nedá objednat, to by z toho byl spíš koncert a vzhledem k tomu, že tam budou různé skupinky lidí, tak se musíme přizpůsobit, aby se nenudili. Ale o to hůž se vybírá. Jinak moc děkuju za odpověď.
Odpovědět
Lidovky určitě zahrají, jinak hrají takový pop - rock - oldies převážně český repertoár. Mají webovky, tak je zkus vyhledat. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?