Na kolikátou hodinu pozvat na svatbu kapelu?

Profilova fotka
Ahojda holky, prosím, poraďte mi... nevím, na kolik hodin mám na hostinu pozvat kapelu, aby začala hrát. Přítel mi řekl, že by hudbu objednal od 18 hodin, že aspoň budou hrát dýl (předběžná domluva je 6 hodin hudební produkce). Mě se to zdá ale dost dlouho. Obřad máme v 10 hodin, takže oběd bude tak ve 12:30 a nevím, co se svatebčany do té doby než by hudba začala hrát... a navíc si říkám, že do půlnoci asi stejně všichni nevydrží. Na kolik hodin byste hudbu objednaly Vy...? Předem díky!
Odpovědět
Profilova fotka
My měli obřad taky od 10.00 oběd před 13.00 a hudba dorazila 16.30 a od cca 17.00 hrála ;-)
Odpovědět
My mame obed na 13 hodin a kapelu mame objednanou na 16h, ale pocitam, ze tak pul hodky vezmou, takze cca 16.30h budou hrat.
Odpovědět
Profilova fotka
milada, my taky obřad v 10 hodin než jsme se dohrabali k obědu, tak bylo 13 hodin. A kapelu jsme měli od 16 hodin. Myslím, že to bylo ok...ono zezačátku stejně moc lidí netancuje, tak aby se stihli rozhýbat. :-D Hlavně, aby ta kapela byla schopná hrát co nejdéle. ;-)
Odpovědět
Ahoj Holky, taky řeším takový problém. Ferinko, když hráli od 16h. jak jsi zabavila hosty??
Odpovědět
Profilova fotka
martina, nějak mi uniká, kdy se měli ti hosti bavit? Před tou 16 hodinou toho moc asi nestihli....najedli se, dali si kávu, rozkrojil se dort. A pak už máš 16 hodin. Co se týče zábavy potom, když už tam je kapela, tak je tady na beremku plno tipů (tombola, hry, apod.). ;-) Prostě je plno možností. :-D
Odpovědět
milada 2: myslím, že v 18.00 už je dost pozdě, to se vám hosté rozutečou nebo opijou :-) nebo máte nějaký program na zabavení ? ...... oběd max do 14.00, čtení přání tak půl hodiny ...... ještě něco ??? ideální začátek pro kapelu je tak 16-17 (max)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
tak my mame obrad od 13,00, obed pocitam tak od 15 (nebo 15,30) a kapelu tak na 17-17,30
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
po obede budou svatebcani travit a kafickovat :) myslim ze kapela tak cca od 17ti hodin muze stacit kdyz mate obrad kolem te 11...ono stejne vetsina lidi zacne "parit" az pozdeji dle zkusenosti :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak my měli obřad v 11.hod. oběd tak kolem 14.hod. (a to už tam kapela byla, ale nehráli). v 15.hod. jeli řidiči pro děcka (aby byla zábava a čím dřív tím líp) a kapela začla hrát, až tam byli všichni navožení, tzn. tak po půl 4.té a myslím si, že to bylo akorát ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, taky o tom premyslim, kdy je pozvat, rozhoduju se mezi 17 a 18. Obrad mame ve 12:00 obed si myslim bude mezi 14:00 a 15:00. Nez se najime, jeste mame obed a vecerni oslavu s kapelou na jinem miste. Tak nevim, ale asi na 17:00, pripadne tam na nas pockaji, nez zase cekat my na ne...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Málem bych zapomněla...nám dojela kapela na 16hodin, ale ještě než začali hrát, tak jsme jejich aparaturu použili na čtení přáníček. ;-) Nějaká "hluchá místa" na svatbě nebyla, takže pro ty, co začínají s obřadem už kolem té 10 hodiny, tak určitě kapelu co nejdřív. K obědu jsme hráli z notebooku takovou klidnější music.
Odpovědět
Profilova fotka
Moje zkušenosti radí, čím dřív, tím líp! My máme obřad ve 13,00hod. Sraz půl hoďky před. Dáme šampíčko, přivítají nás již hudebníci kteří nám budou hrát i při obřadě, aby to mělo atmosféru. Pak dáme společné focení. A mezi tím dorazí kapela co bude hrát po zbytek veselí. Tedy od začátku rautu až do půlnoční hodiny.-) My teda máme všechno v jednom místečku pod širákem, tak se nebudeme nikam přesouvat a chceme,aby jsme se už od začátku bavili a hudba dokáže rozproudit krev v těle.-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za hudebníky radím : Kapelu raději až na odpoledne - na dobu, kdy budete chtít už opravdu tancovat a bavit se. K dortu a kafíčku stačí příjemná reprodukovaná hudba - třeba z CD a živá kapela přece jen nejde až tak zeslabit.. Starší svatebčané si také rádi popovídají a dobré jim k tomu dát prostor, taky třeba ještě před příjezdem kapely rozbalit dárečky a všem za ně poděkovat... Jak se jednou začne tančit, je škoda lidi pořád někam honit a uklidňovat je čtením... (třeba přáníček ) Myslete také na počasí - v létě je ve 3 odpoledne většinou dost vedro a tak tancovat chtějí jen malé děti... Nezanedbatelné je i finanční hledisko - kapely se nechávají platit od hodiny, tak proč vyhazovat peníze, když po obědě stačí poklidné CD :-)
Odpovědět
My mame obrad od 14ti a hudba je naplanova od 18ti, myslim, ze je to akorat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my jsme měli obřad na 12:00, potom focení celé skupiny před kostelem, 2 zátahy, a oběd nám vyšel na 14:00. Potom jsme tam všechny zanechali, aby si mohli dát kafíčko, poháry a popovídat si a my jsme si v klidu odjeli na focení. Skupina přijela okolo 16:00. Než zapojila aparaturu, tak my jsme byly z focení zpátky a hrát začínali okolo 16:30. Musíš počítat s tím, že okolo 18:00 bude večeře (my jsme ji dávali i kapele), tak aby to všechno proběhlo v klidu. Potom soutěže a čtení přání. Končili jsme okolo půlnoci a bylo to tak akorát.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?