Muzikant na svatbu z Uherského Hradiště nebo Hodonína

Zdravím všechny, příští rok v červnu budeme mít svatbu a mám problém s muzikantem. Poradíte mi některá nějakého muzikanta z okr.Uherské Hradiště nebo Hodonín? Potřebuji takového, který zahraje dechovku i moderní hudbu. Raději bych někoho mladšího. Prosím poraďte.dík moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Reanko, já dostala kontakt na nějakého Vávru, prý je velice dobrý, dle hlasu sympatický, ale v mém termínu už má obsazeno a pak na trio - bratři Išovi+Fridrich, ale ti neví, jestli budou ještě příští rok existovat, prý tak na 50%, Jistě to budou vědět až po plesové sezoně, to mi přišlo dost pozdě, abych pak někdy v březnu sháněla náhradu, pak Trio Melodik z Kyjova, ty jsem zatím předběžně zamluvila, půjdu si je někdy poslechnout a uvidím... případně budu hledat dál
Odpovědět
Profilova fotka
Takže budu taky ráda za další tipy
Odpovědět
Efkasl: Dík moc za tip, zítra to zkusím obvolat, všichni, které jsem zkoušela mají v mém termínu obsazeno, tak snad to vyjde.
Odpovědět
Profilova fotka
Reanko, tak dej zas tipy ty mě, třeba v mém termínu budou mít ještě volno
Odpovědět
Jasně, super je pan Kana , je někde od Kyjova, bohužel měl 6.6. plno.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky. Zkusím to. A ty jsi odkud a kde budeš mít svatbu- já chodím ještě na diskusi Nevěsty z Hodonínska a Zámek Buchlovice, ale oboje jsou takové mrtvé, tak to chce oživit novými nevěstami :-)
Odpovědět
Já jsem původně ze Žeravic, teď z Polešovice, svatbu budu mít v Polešovicích v kostele a hostinu v Osvětimanech na Srubu. Chci se zeptat, to Trio Melodik má v mém termínu volnu, nevíš kolik si asi tak za to hraní účtujou? Mám strach, aby to nebyla nějaká šílená pálka.dík ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Neboj, jsou naopak docela levní. 17-24h za 3000,- včetně dopravy. Cenu za další hodiny po půlnoci zatím nevím. Jinak já jsem původně z Ježova (teda bydlela jsem tam jen do 3 let, pak se naši odstěhovali do Čech, ale máme tam pořád rodinu - já budu mít hostinu na Skaláku
Odpovědět
Tam to znám, mám tetu ve Skalce, to je vedle. Kdy si půjdeš muzikanty poslechnout? A kam?
Odpovědět
Ahojky, byla jsem na svatbě a hrála tam úžasná kapela z Uh. Hradiště,jmenuje se DUHA, hrají úplně všechno mají široký repertoár, krásně zpívají. Jestli ještě někoho hledáš. Vím že mají i internetové stránky, zkus je najít. A moc drazí taky nebyli. Jsou tady jedni z nejlepších.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky nevkládejte sem kontakty kapel ! Stačí napsat jejich název a kdo má zájem si je najde... Adminky to pak zbytečně mažou... ;-)
Odpovědět
Alenavav: Dík za tip, ale už jsem si zamluvila Trio Melodik. Hrají dobře.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Reanko: pan kapelník mi poslal seznam míst, kde do konce roku hrají (teda většinou jsou to soukromé akce, ale prý není problém si je tam přijít poslechnout), tak si taky zažádej. Já zas váhám, zas mi byl doporučen někdo další - Radek Verner z Brankovic (ten teda hraje sám, jen na klávesy), ale má takový "mladší" repertoár - to se mi líbí víc Katchen, sorry - já nevěděla, že se to nesmí, myslela jsem si naopak, že to holkám pomůže, tak kdo má zájem o kontakty,napište mi do IP - oni jsou to většinou takoví malí muzikanti, ani nemají webovky, takže moc najít nejdou
Odpovědět
Profilova fotka
Je to hlavně proto, aby se sem nenalogovaly hordy muzikantů a jiných svatebních dodavatelů a v přestrojení za nevěsty by sem dávali jeden odkaz za druhým... Pak už by se v tom nikdo nevyznal. efkasl : Mě se neomlouvej... mažou to adminky :-D pohoda.... ahoj !
Odpovědět
Ahojky Efkasl, dík za ten kontakt, měl volno, tak jsem si ho taky objednala, zdál se po telefonu fajn. Tak doufám, že budem všichni spokojeni, ještě jednou dík. ;-)
Odpovědět
Čaute holky. Tak jsme byli o víkendu na výletě a narazili jsme na naše staré známé ze svatby a z oslavy narozek, přišla řeč i na muzikanty tak jsem si na vás vzpoměla jak jsem vám doporučovala ty z Kyjova. Tak tam to bude asi složitější , oni totiž točejí nové cédo a mají už teď nacpáno. Mám od nich slíbeno jedno. Slyšela jsem ukázky , ale řeknu nic moc pro staříky na svatbách ,dali se na soudobou muziku. Prý dohrají slíbené zakázky a jdou na volnou nožku.. Salon kde jsem měla půjčené věci je po rekonstrukci a je vynikající . tak jsme tam prodrbali všechny a všechno..Tak ahojte všechny
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?