Kvalitní kapela - NE duo s klávesy, Eva a Vašek, ani Kabáti

Prosím o tip na nějakou mladou živou kapelu typu Kolorez, Eremy, Joybox.. bohužel všechny tři mají v termínu naší svatby obsazeno a z toho, co nacházím na netu, jsem dost zoufalá.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus se mrknout na My4band, Fantasy music, Obzor, Laskaagency, Gurmania, Windiband, Richard Válek-cactus, Blackhats, Byznys time, Galaxie (hrozně se mi líbila, ale bohužel to ztroskotalo na katastroficke komunikaci z jejich strany - slečna mi nebyla schopná poslat ani cenovou nabídku. Dva měsíce slibovala, že zavolá, ale pak už mi došla trpělivost), Party leaders, Joybox, Golden delicious, Olivermus, Anotherway, The barbers, Kanci pani nadlesni, Bosaci...a kdy mas termin?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Poslechněte si prosím naše ukázky na webu. V případě zájmu pošlu cenovou nabídku. Přeji hezký den. Opiela Jaromír
Odpovědět
Dobrý den, naší nabídku máte v IP.S pozdravem skupina Cactus :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla mou kapelu Veronika & The Band pro hraní na vaší svatbě - hrajeme pop, jazz, swing, 60. léta, rocknroll, tak, aby si každá generace našla to své. Podívejte se na naše stránky a facebook a pokud by vás zaujal náš repertoár a styl, neváhejte se mi ozvat. S pozdravem Veronika Moudrá (Suchánková)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Reflex Rock. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kapela Bosáci. :) Jaký máte termín?
Odpovědět
Z jakého kraje by měla byt?;)
Odpovědět
14.7 Kroměříž
Odpovědět
@navnav Mohu se zeptat na cenu EREMY?pokud jste tedy dostala nabídku,,moc se nám líbí,,ale nejsme si jisti,jestli se vejdeme do ceny. Děkujeme
Odpovědět
@daniel17 Info o ceně jsme nedostali, ale dle ceny ostatních kapel tipuju okolo 20-25000.
Odpovědět
Profilova fotka
@navnav Je to určitě tak, potřebujete komplet živou kapelu, to je minimálně 5 muzikantů, takže to naskáče.. Za mně z brňáků určitě Kanci paní nadlesní, nebo Kombajn band v plné sestavě.. Takové kapely by se mi na svatbu taky líbily, ale finančně jsou opravdu úplně jinde než DJ a dua :-)
Odpovědět
Bosáky taky doporučuji, vypadaj sympaticky a skvělá hudba :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nám se moc líbila Nota bene band :) Byla s nimi naprosto brilantní domluva a hráli parádně :)
Odpovědět
Navíc ty kvalitní kapely (bez ohledu na cenu) jsou fakt skoro rok a půl dopředu rezervované, takže kdo si nepospíší, má smůlu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, píší Vám zprávu do interní pošty. Mějte se hezky ;-)
Odpovědět
@navnav oki,,děkuji moc.Plánujeme asi DJ,,ale po tom co jsem použil google na tvé jmenované kapely,,jsem na váškách.Bohužel podobných jako EREMY moc není :-(
Odpovědět
@viky90 na kolik vás to prosím tě vyšlo?
Odpovědět
Profilova fotka
@aneee Do 10 tis. jsme se nějak těsně vlezli :) Hráli nám ve trojici od pěti odpoledne do jedné ráno a bylo to včetně dopravy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?