Karaoke. Máte někdo CD?

chceme mít na svatbě kakraoke, ať je nějaká zábava. Nemáte někdo CD? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Při karaoke nejde vůbec o CD, nebo spíš DVD. Karaoke klipy i když v mizerné kvalitě se dají stáhnout nebo pustit přímo z Youtube. O co však jde nejvíc je to, aby člověka co zpívá bylo vůbec slyšet, takže kvalitní a dobře naladěný mikrofon, odpovídající mixpult, reproduktory a hlavně člověka co tohle všechno umí dobře ovládat, jinak se taky může stát, že učinkující zařve do mikrofonu tak, že se aparatura zničí. V jiném případě bude místo zpěvu slyšet jen pískání a houkání mikrofonu. Důležitá je i projekce, aby svatebčané mohli číst text ke karaoke. Pokud máte zájem o profi karaoke, nebo zajištění diskžokeje, kontakt najdete v mém profilu.
Odpovědět
teda, obdiv za to, že jdete do karaoke - já bych měla obavu, že tohle se může zvrtnout v něco, co by většině přítomných po určité době začalo lézt na nervy - v případě, že by se mezi svatebčany našlo několik samozvaných a nedoceněných pěveckých talentů, kteří by svou produkcí (nechtěně) (z)kazili můj velký den. A když už by karaoke muselo být, tak jen na krátkou dobu, např. jako soutěž - a pak rychle vzít :D.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my taky měli Karaoke stažené z youtube. Promítali jsme to na velkém plátně a bylo to v pohodě. Čitelné, dobře viditelné, ani to nekostičkovali a ani to nebylo mázlé. Stáhli jsme tak asi 50 písniček a měli jsme to téměř na dvě hodiny :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?