Kapela v Brně.... kdo má zkušenost??

Dobrý den, hledáme nějakou kapelu, jenže vůbec nemáme představu , kdo v Brně je dobrý a hlavně jak se pohybují cenově. Máte prosím někdo zkušenost, můžete poradit?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, asi je trochu hloupé doporučovat sám sebe :-) , ale přes to se o to pokusím a pokud budete mít zájem, tak více informací a podrobností posílám přes I.P. Zuzka - Brno
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Nejsme sice z Brna, ale jezdíme po celé ČR. Nabídku zasílám do IP. S přáním pěkného dne. Jaromír Opiela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu vám doporučit kapelu Hroši - http://www.beremese.cz/catalog/vendor... V případě zájmu nakoukněte na jejich stránky nebo prezentaci na Beremku, rozhodně nešlápnete vedle :-)
Odpovědět
Hamrla Boys, ale už mají docela plné termíny... cena se odvíjí podle počtu hudebníků (může jich být 2-5), my máme 3 hudebníky na 6 hodin za 10 tis ;) slyšela jsem na ně reference ze všech strach, viděla i pár videí ze svateb na kterých hráli a doufám, že udělají stejnou show i na naší svatbě :)
Odpovědět
Profilova fotka
A jaký máte na kapelu zhruba rozpočet?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nejsme sice přímo z Brna, ale můžeme Vám nabídnout naši kapelu, jezdíme po celé Moravě. PÍši Vám nabídku do I.P. kapela Duha, Marcela.
Odpovědět
Profilova fotka
@dj_libor_velek Jé, děkujeme za doporučení, jinak doporučení na nás, Hrochy přímo od nevěst najdete v našem profilu profesionála, nebo na FB :-) Cenová nabídka z naší strany je pro rok 2017 od 6000.-
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Jezdíme hrát po celé ČR. Pokud se Vám líbí náš profil, klidně napište a domluvíme se.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?