Kapela Pohoda, Zdeněk Pásler - máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s kapelou POHODA Zdeňka Páslera? Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Hudba Hradec Králové - za kolik se Vám to daří dojednat?
Odpovědět
Profilova fotka
Měla je kamarádka na svatbě a musím říct, že jsem zažila i lepší kapely. ;-) Byli celkem 3 pánové a jeden si trošku šlapal na jazyk, což při zpěvu není zrovna efektní. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cherryleny Děkuji za informaci. A nevíš který z nich to byl? :-) http://ziva-hudba-pasler.cz/wp-conten...
Odpovědět
Profilova fotka
zase dalsi, co davaj odkazy... Ach jo..... A ja, jakozto platici si reklamu, kdyz bych dal odkaz, okamzite mi to smazou... uaaaaaaaahhhhh
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, taky máme tuhle kapelu na svatbu objednanou. Nikdy jsem je bohužel hrát neslyšela. Budeme mít duo - pana Páslera a zpěvačku.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já jsem je objednané měla, Zdeňka Páslera a zpěvačku, kterou jsem slyšela několikrát a je skvělá. Bohužel jsme se před svatbou nepohodli a vzhledem k tomu, že jejich chování bylo dle mého velmi neseriózní, nemůžu je nikomu doporučit. Více v mém svatebním albu, případně pokud by někoho zajímali detaily, pošlete zprávičku.
Odpovědět
Profilova fotka
@hrdlika1 To jsi mě trošku vyděsila. Nemohla bys mi, prosím, napsat, o co přesně šlo?
Odpovědět
Profilova fotka
@hrdlika1 Mě tedy rozhodně podrobnosti zajímají, když už za to mám dát takové prachy... Trochu se bojím, abych narychlo nemusela shánět alternativu. Písni mi taky prosím podrobnosti. Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
@lukashsax Omlouvám se, kdyby šel vložit obrázek do diskuze, udělala bych to. Ale jak sám vidíte, tato diskuze moc dobré reklamy nenadělá :-) PS: Není ten Váš příspěvek přeci jen tak trošku reklamou :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj Vsichni, zaujala me Vase diskuse o kapele Pohoda, tak se rad pridam se svym nazorem. Na Pohodu jsme narazili na Internetu nahodou, kdyz jsme planovali vlastni svatbu. Tak jsme taky nevedeli do ceho jsme sli... Nase svatba byla v cervnu tohoto roku. Hned po prijezdu byl Zdenek Pasler se spevackou velmi vztricni a flexibilni co se tyce planovani a prubehu. O kvalite hudby jsem nevedel jeste nic. Instalace jejich aparatury probehla rychle a na prvni pohled ma Pohoda velmi dobrou vybavu, adekvatni k ozvuceni pozadovaneho prostoru. Protoze moje svatba byla mezinarodni, domluvil jsem se s panem Paslerem na mezinarodnim repertoaru krome toho ceskeho. To nebyl problem. Musim podotknout, ze rad sam delam hudbu a nekteri mi rodinni prislusnici take. Pohoda nas opravdu ohromila kvalitou zpevu, ozvuceni a cele produkce. Vsichni hoste bez vyjimky byli nadseni kvalitou zabavy a hudby ketrou pohoda odvedla. To se taky odrazilo v tom, ze kdyz se 20.zari, coz je minuly vikend, zenil muj bracha, tak jsme si Pohodu najali znovu. Bracha je jeste vetsi muzikant nez ja a tomu na hudbe opravdu zalezi. Znovu jsme se v Pohode nezklamali. Rozhodne nechci aby muj prispevek znel jako prodejni rec pro kapelu Pohoda, ale jsem nazoru, ze objektivni prispevek z me strany (zkusnost ze dvou svateb a sam delam muziku) je v tomto pripade nutna. Vsem kapelu pohoda rozhodne doporucuju. Pokud tedy chcete kvalitni hudbu s profesionalnim vybavenim a pristupem. Samozrejme, pokud budete chtit vedet detaily, napiste mi maila. Zdravi, Michal PS: At se Vam Vase svatba tak skvele vydari, jako ta nase ;-). Super zazitek!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?