Kapela na svatbu - Blue sky band

Ahoj holky, sháním recenze na kapelu na svatbu - Blue sky band. Na netu jsem nic nenašla. Mají široký repertoár a nahrávky zní taky slušně . Neznáte je některá? Díky moc za každou reakci
Odpovědět
Ahoj, zjistila jsi něco? Také by mě zajímaly reference.
Odpovědět
Taky by me zajimaly.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj holky, předpokládám, že máte vyřešeno. I tak reaguji. My je na svatbu měli - teda vlastně neměli, protože poslali úplně jiný lidi, kteří hráli otřesnou hudbu. Proto rozhodně nedoporučuji!!
Odpovědět
@lena220485 Ahoj, opravdu? Tak teď jsi mě vyděsila, já jsem se je totiž rozhodla risknout, svatbu mám za měsíc... Takže mám radši zkusit na rychlo sehnat někoho jiného? :-//
Odpovědět
Ahoj, my jsme jim den po mém příspěvku volali, co to mělo znamenat, jaktože poslali nějakou jinou kapelu s úplně jiným repertoárem a že to pro nás byla dost katastrofa - tak hned zaútočil, jestli bychom byli radši, kdyby nepřijel nikdo, když jim onemocněl ten člen.. pak jsme se bavili klidněji a uznal, že nám to měl oznámit - my bychom určitě raději řekli nějakýmu kamarádovi, aby nám pouštěl z noťasu než to, co nám tam poslali (v samostatném disk. fóru to popisuji podrobně). On má prý totiž i agenturu na kapely, takže úplně nevím, jak to tam vlastně teda funguje..Takže radím se s ním ujistit, aby vám hrála opravdu ta kapela s repertoárem, který tam mají..a možná si i vybrat písničky z toho repertoáru, které chcete, aby vám hráli. To jsme chtěla udělat, ale pak se s ním manžel domluvil, že na repertoáru se domluvíme na místě dle akt. nálady, zábavy atd..
Odpovědět
No tak jeste, ze jsem je neobjednala.😧
Odpovědět
@lena220485 Nebudu riskovat, už mám jinou. Moc díky za tuto zprávu, asi by mě trefil šlak, kdyby se mi něco podobného stalo taky. :-)
Odpovědět
Ahoj, vypadá, že tohle byl ojedinělý případ, včera manželovi volal, že to řeší, že měl opravdu za to, že ta náhradní kapela má mít podobný repertoár...ale když už máš jinou, tak už je to jedno..pokud je to férovej solidní člověk, tak je pro příště poučen, že o změně je nutné informovat a domluvit se...a ne (ač nakonec možná s dobrým úmyslem) domlouvat někoho jinýho bez našeho vědomí.. škoda, myslela jsem, že mi dás pak vědět, jak hráli...ještě sem pak písnu, jak to ve finále dopadlo, aby to byla ukončená story :)
Odpovědět
Ahoj, četla jsem před časem co se přihodilo a čekala jsem, jak to dopadne, protože jsem tuhle kapelu měla objednanou na svatební oslavu. Dopadlo to dobře. Hráli skvěle, zpěvačka je výborná, hodinu a půl nám přidali navíc, takže si je hned mamka domluvila na oslavu padesátin.
Odpovědět
@lena220485 Dobrý den,jsem zpěvačka kapely Blue Sky,celá situace mě vcelku mrzí.Vím,že vaše nespokojenost byla vyřešena,jak nejlépe se dalo,bohužel stalo se.My máme akorát díky vaši recenzi zbytečné potíže.Škoda,že jsme se vaší svatby nemohli zůčastnit,určitě by jste byla spokojená,jako doposud všichni.Mějte se hezky,at se vám daří.
Odpovědět
@ellinecka22 dobrý den, recenzi jsem psala pod vlivem emoci, ktere se mnou ale vlastne cloumaji doted, kdyz si na to vzpomenu .. verim, ze jste skvela kapela, proto jsme si vas objednali, ale nemeni to nic na tom, ze vy jste nedojeli a nam to zkazilo svatbu. Ja i manzel jsme to nezavisle na sobe na svatbe kamaradu o 2tydny později obreceli, kdyz jsme videli ty stejny kamarady , co u nas jen postavali, trsat a pařit.. přišlo nam to strasne lito. Je to pouceni pro vas,abyste tohle uz nikomu neudelali..ale nyni mohu rict, ze to nebylo naschval a pote jste se snazili nam to částečně alespon finančně vynahradit..
Odpovědět
@ellinecka22 ta "kapela" byla fakt katastrofa..nezahrali jedinou moderni pisnicku, samy stary otresny valy, na ktery se nedalo tancovat..no nic, nechci se k tomu uz vracet a dal to tady rozebirat..evidentne jste skvělá a férová kapela, my jen meli strašnou smůlu.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?