Kapela na svatbu 12.7., víte o někom? Okres Brno-venkov

Profilova fotka
Ahoj potřebuji info mame zamluvenou kapelu na 12 .7. budou hrát 4 panove za 10 000kc zda se mi to moc od 16:00 do půlnoci. Nevíte ještě o někom levnějším a aby skvěle hráli okres brno _ venkov?
Odpovědět
Profilova fotka
@olgaburisek Pokud hrají ve čtyřech tak je ta cena za 8 hodinovou produkci výborná. Spíš bych čekal ještě víc. Běžné ceny dobrých muzikantů v okolí Brna se pohybují cca 500-700 kč na hodinu. Tu cenu si vynásobte počtem hudebníků v kapele a počtem hodin na svatbě. Na kapele bych nešetřil, protože hlavně na nich záleží jak se budou hosté bavit. Někdo to umí a někdo ne. Ušetřit můžete třeba tím, že si nebudete zvát čtyři hudebníky, ale třeba jen duo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdá se ti to drahé?:-D Můžu tě ubezpečit, že za 4 lidi a živou kapelu je to více než slušná cena. Navíc ti budou hrát 8 hodin, co víc si přát? Pokud budeš chtí někoho levnějšího, počítej s tím, že kvalita půjde dolů. Kapely v okolí Brno-venkov mám prošacované.
Odpovědět
ahojky, my máme kapelu, která si účtuje 1000 Kč/hodinu, jsou tři, celkem tedy plánujeme, že by hráli od 17:00-24:00, takže za 7 hodin 7 000 Kč. Podle nahrávek z jejich webovek nám přijde, že hrajou skvěle, tak uvidíme :-)
Odpovědět
záleží co hledáš za hudbu, my máme tyhle http://www.sluzebnik.cz/katalog/lalia...... (dělaj nové webovky) a ti hrají jak dechovky tak modernu i zahraniční
Odpovědět
Profilova fotka
Ze zkušeností můžu říct, že nízká cena většinou odpovídá kvalitě produkce a rozdíly jsou opravdu propastné. Konec konců, většina kapel hraje i veřejné akce a v tomto období hlavně plesy. Není nic lepšího než se jich zeptat kde v brzké době hrají (pokud vůbec) a přijet si je poslechnout na živo než objednáte. Přeji šťastnou ruku při výběru ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete se podívat i na naše stránky. Termín 12.7.2014 máme volný. Pohybujeme se ve Zlínském a Jihomoravském kraji. Zdraví Marcela
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Tisícovka na hodinu pro duo je na Brněnsku naprosto běžná cena, pokud zahrnuje kompletní ozvučení :-) Ono už se asi fakt skoro nikomu nechce zodpovědně pracovat o víkendech za míň a vracet se domů pravidelně nad ránem.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?