Kapela 15.8.2020 Východní Čechy

Dobrý den, sháním kapelu, která bude hrát staré dobré lidové písně, ale i písně, které jsou od kapel např. Chinaski, Kryštof apod. Penzion Mítkov 15.8. 2020 Děkuji předem za Vaši nabídku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Rádi Vám na vaši svatbě zahrajeme. Hrajeme přesně to co píšete. :-) Vámi požadovaný termín máme volný. Krom toho Vám mohu dovést i fotobudku, světelnou show, projektor s plátnem a další doplňkové služby. Mrkněte na naše webové a facebookové (Štístko MUSIC) stránky a pokud budete mít nějaký dotaz, napište. Věřím, že vše je o domluvě. Přeji pěkný den Roman Pluta Štístko MUSIC
Odpovědět
Profilova fotka
@alosa12 Dobrý den, slečno nevěsto, ve věci zajištění kapely na Vaší svatbu v termínu sobota 15.08.2020 v Penzionu Mítkov Vám rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Obsahuje i kapely a pevně věřím, že se mi povede Vaši poptávku uspokojit k Vaší plné spokojenosti ;-) Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
@alosa12 Zdravím Vás , dovoluji Vám nabídnout naši kapelu, která je zkušenou kapelou od roku 1998. Více informací naleznete na našich webových stránkách včetně referencí.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?