Jakou hudbu při chůzi na obřad, během obřadu

Profilova fotka
Chtěla bych se zeptat, jakou hudbu jste měli/budete mít, když Vás povedou a během obřadu? Známá měla Christina Perri - Thousand Years z Twillight Saga a bylo to úžasné. Nebráním se cizím písním, ani českým, jen nechci tu klasiku. Děkuji Vám za nápady a názory.
Odpovědět
Taky mam v hlave tuto pisnicku,ale mam pocit ze uz ji ma snad kazdy...take budu rada za tipy
Odpovědět
Profilova fotka
Docela se mi líbí Westlife - Beautiful in White .. jsou tam hezké ty housle na začátku :-)
Odpovědět
Tohle téma mě vždycky trošku překvapí a udiví...tedy, že nevěsta s ženichem neví, jaká hudba by se jim líbila k obřadu a ptají se, co bude mít u obřadu někdo jiný.... (Ale asi to ne všichni mají jako já...že totiž mají ty nejhezčí životní zážitky nebo život vůbec nějak spojené s hudbou..). ...Ale přece jen, svatební obřad je hluboce osobní věc, tak zkuste zapátrat sami u sebe a buďte sví. Určitě se najdou nějaké krásné melodie (třeba i filmové), které se Vám líbí nebo které máte spojené s něčím hezkým, co jste spolu (nebo i nejen spolu) prožili. Sposuta věcí se dá stáhnout v mp3 různě z netu a krásné jsou třeba i filharmonické úpravy moderních melodií a písniček. Hodně štěstí při výběru.
Odpovědět
Tak já půjdu v kostele na Pachabela - Canon in D, už když jsem tu písničku jak malá slyšela, tak jsem si vysnila, že na ni jednou půjdu uličkou :-D...a během obřadu asi ohranou River flows in you (ale když mě se taaak strašně líbí :-)), Tiersena - Piano duet (z Mrtvé nevěsty Tima Burtona), Ludovico Einaudi - Una Mattina...chci prostě něco s klavírem :-) A během gratulování nám budou hrát naše oblíbené písničky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak za víc jak 6 let spolu máme vzpomínky a s tím spojené i písničky, ale když jsem si teď začala všímat textů, zjistila jsem, že se na svatbu některé příliš nehodí, proto hledám inspiraci zde. Plno už jich máme do novomanželského sóla, takže na ten obřad mi nějak nápady došly. Děkuji za tipy.
Odpovědět
já vybírám zatím příchod nevěsty a rozhoduji se mezi touto https://www.youtube.com/watch?v=9bxc9... a touto https://www.youtube.com/watch?v=tFdlh... :o)
Odpovědět
:D my mame teda hudbu ze starwars :D pak rob costlow a určitě ještě nějakou bejkárnu, chceme aby se s námi vsichni smáli a ne koukali která kytka bokem zrovna kvete :D
Odpovědět
My budeme mit Hoozie Cherry wine hranou čistě na kytaru, prakticky všechny písničky budou guitar cover :-p
Odpovědět
Dobrý den, pokud by jste zauvažovali nad "živým" doprovodem, dovolte mi nabídnout Vám dámské komorní trio Piacere. "A thousand years " máme v repertoáru a mnoho dalšího. Rády poradíme.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme zatím došli třeba k Enya, ta má nádherné skladby, aspoň teda během obřadu, v pozadí. Ale až budeme přicházet, to se nějak nemůžeme rozhodnout... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@eldrag .. To měla na svatbě kamarádka, vtipné to rozhodně bylo a rozhodnout se pro to dalo dost odvahy, si myslím :-) přece jenom, někteří starší příbuzní nemají pochopení pro netradiční věci :-D přeji Vám, at Vám vše vyjde ;-)
Odpovědět
@vinsova11 chceme to pojmout cele zabavne ale dustojne... verim ze se to povede :D pro me je stale nejvtipnějsi predstava ze v den svatby to budu mit za 50 dni do porodu ... :D
Odpovědět
Článek se načítá
@pebbles Tak ono to není tak jednoduché, člověk si asi nedá nejoblíbenější písničku nebo nějakou sice spojenou s nějakou skvělou vzpomínkou, pokud by to narušovalo atmosféru obřadu nebo to mělo nevhodný text. Navíc je třeba to nějak nakombinovat, aby to byl nejlépe nějaký jednotný styl nebo ty písně na sebe nějak navazovaly nebo se k sobě hodily. Já s tím mám tedy obrovský problém, nevím ani, zda se hodí píseň s textem nebo mám dát bez textu. Aby to nerušilo ten obřad. Oblíbené písničky s přítelem máme (ačkoli máme každý jiný vkus na hudbu), ale opravdu je nemůžeme použít.
Odpovědět
rozhodně bych z toho nechtěla udělat diskotéku nebo ala šerpování na maturáku v menších městech, kde každý měl svou písničku, která do ničeho naprosto nezapadala :) Máme obřad venku, takže fakt nevím, jak se s tím poprat a co vybrat.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?