Jakou hudbu na svatební hostinu?

Ahoj nevěsty i ty budoucí :) Prosím Vás od včera máme termín svatby a vůbec nevím co dřív. Hlavně asi potřebuji inspiraci na hudbu pro odpolední a večerní zábavu na hostině :) Děkuji za všechny názory a rady :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme své služby. Jsme hudební skupina s letitými zkušenostmi v ČR i v zahraničí. Klademe důraz na kvalitní zvuk, profesionální přístup a široký repertoár.Velmi příznivé ceny. Více na našich internetových stránkách, nebo facebook . S pozdravem Orchestra Party
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám nabídku do IP :-) S pozdravem Dj Libor Kralovič
Odpovědět
Ahoj. Doporučuji Štístko MUSIC. Kapelník je zároveň DJ a moderátor, zorganizovali nám i svatební hry, no prostě profíci. Najdeš je tady v profesionálech nebo mají své webové a facebookové stránky. Jen by bylo fajn upřesnit datum a kde se bude svatba konat.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, nabídku a podrobné informace o naší kapele Vám posílám přes I. P. Zaujme? Zuzka :-)
Odpovědět
Nevím, jestli myslíš "co za hudbu" nebo "jakou kapelu" :-) My jsme pouštěli pouze reprodukovanou hudbu z počítače a měli udělaný playlist z našich oblíbených písniček + hudba alá Rádio Blaník k tanci.
Odpovědět
Nechala bych to na muzikantech. Minimálně večer
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jako hudební podkres Vám doporučím nejdříve poptat vedoucího či provozního místa, kde budete svatbu mít. Většina restaurací / hotelů je na toto vybavena a ráda Vám podkresovou hudbu ZDARMA zajistí. :-) Pokud máte svatbu v místě, kde nelze hudbu tímto způsobem zajisti - klidně nás kontaktujte přes naše webové stránky. Rádi Vám s výběrem podkresové hudby ZDARMA poradíme ;-) . Co se týče odpolední a večerní zábavy - tam Vám doporučím si vybrat některého z profíků. Ať už kapelu nebo kvalitního DJe. Určitě bych nešel tou "levnou variantou" puštět si hudbu z PC.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?