Jakou hudbu je možný si vybrat na svatební obřad?

jaká se vůbec dá vybrat hudba na obřad???
Odpovědět
Profilova fotka
Uplne cokoliv :-) Blues, klasika, moderna, folk.. Co mas rada.
Odpovědět
Jo jo, vlastně úplně všechno... my teď uvažujem, že na gratulace nebo na prstýnky si tam dáme písničku z Lotranda a Zubejdy ;) Přítel tu pohádku miluje.
Odpovědět
Profilova fotka
Jee to ani nevim co tam bylo. Ja chci mit pisnicku z Forest Gump - to jak tam plulo to pirko oblohou.. nadhera :-) Nebo potom Armstronga - bezkonkurencni! :-)
Odpovědět
Hm, to my uvažujem spíš o pohádkovejch - moc bych chtěla popelku a pak asi to ze Zubejdy (Nám se stalo něco překrásného, nám se stalo něco divného....)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to uz vim, me staci nakopnout :-) V te nasi melodii se nezpiva, je nekolika minutova a je vlastne take z pohadky - pro dospele :-) Chceme mit slib, tak by se pod to nejake zpivani asi moc nehodilo.
Odpovědět
jo, tak to je jasný...my teda to taky budem mít beze slov, jen na závěr zpívaj refrén...asi to necháme na gratulace, tam to nevadí. Při povídání oddávajícího to asi bude bez hudby a na prstýnky bych chtěla tu popelku. A místo svatebního pochodu Vivaldiho Jaro
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si zase rikam, ze jindy uz prilezitost na pusteni svatebniho pochodu mit nebudu, tak s ho jednou poslechnu :-D Jara jsem se naposlouchala v hudebce do blbnuti :-)
Odpovědět
Mně to jaro přijde takový hezky veselý a hodně slavnostní...ale možná si to ještě rozmyslím
Odpovědět
když už svatební pochod, tak asi ten z Lohengrina, či odkud to, prostě ten druhem, míň častej
Odpovědět
Profilova fotka
Mas nekde ukazku? Ja jsem mela vzdycky za to, ze je jen jeden..
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, tak uz vim, neumim cist. Mas pravdu, tenhle je mnohem hezci. Bohuzel mam v originalu jen prave ten druhy :-((
Odpovědět
Já ho doma někde na CD mám.... určitě ho v nějakejch levnejch CD půjde sehnat
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojte nevesty, i my jsme meli vymyslenou krasnou hudbu. Od Armstronga Wonderful Wold a nevim od koho Somewhere. Bylo by to uzasne. Jenze nam na urade rekli, ze neni nikdo na obsluhu magnetaku a ze hraji na varhanech. Jina moznost neni. Takze jsme si nakonec vybrali Memory (coz je taky nadherne) a kupodivu Somewhere bylo v nabidce. Pochod mame klasiku...jesli vam napovi, ve slunce seno erotika to hrali, kdyz si miluna brala vaclava. :-) No snad se nebudu smat, az to uslysim :-D Jinak myslim, ze to co nakonec budou hrat ani nepoznam...budu mit myslenky uuuuplne nekde jinde! :-D
Odpovědět
haninka: stáhla jsem si Armstronga a jsem unešená! Určitě si ji nechám zahrát 8-)
Odpovědět
Ahoj, Amstrong je krásnej, já uvažovala, že si ho nechám zahrát na první manželský tanec.Nakonec jsme zvolili valčík.Na obřadě nám hrála při pochodu klasika-to bych si snad ujít nenechala.Na prstýnky HEY JUDE od Beatles a na gratulaci, teď si nevzpomenu.Nicméně to není důležité, ale jen jsem Vám chtěla říct, abyste si na prstýnky/oni to vlastně hrají při podpisu/vybraly něco výraznějšího, protože je to ta nejdůležitější věc.A ta hudba to ještě podtrhne.A jedinou tuhle píseň jsem opravdu vnímala.
Odpovědět
tak jsem vybrala ještě písničku z Ducha, jak spolu byli na hrčířském kruhu. Tu milujeme s přítelem oba. Jen vymyslet, co se k čemu bude hodit že.
Odpovědět
Profilova fotka
Z Ducha? Moje oci bystri, beru si Duchacka :-)) copak je to za pisnicku?
Odpovědět
Duch s Patrickem Swayzem a Demi Moore. Je to písnička od Righteous Brothers - Unchained Melody
Odpovědět
ahoj holky,nevíte náhodou nějakou adresu, kde bych si mohla poslechnout ukázky hudeb k obřadu?chvíli jsem brouzdala,ale nic nenašla a nebo jen napsaný,ale ne k poslechu.díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
http://sweb.cz/juch/svatby/pisne.htm http://svatby.aktualne.cz http://www.svatby.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Holky chtěla bych si poslechnout doho Armstronga, když se Vám tak líbí, ale nemůžu ho najít, poradíte mi někdo???
Odpovědět
dasa5: když tak mi pošli interní poštou svůj mail, Armstronga ti pošlu.....2 verze.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte, môžete mi poradiť? Pozrela som tie wwb stránky od ENE a páčia sa mi tam 2 skladby, ale tam hrá len ukáža, neviete, ako sa k ním dostanem ? teda myslím k celej skladbe? ďakujem.
Odpovědět
no, asi budeš muset hledat ;) co je to konkrétně?
Odpovědět
Profilova fotka
Už som to našla, práve teraz, tak sa teším!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
pro michaelus: velikáááánské díky!!!! Je to krása.
Odpovědět
ja mam dalsi stranku s hudbou, je tam spousta tak pulminutovych ukazek, ale musite se v tom zorientovat. Muzete si vybrat bud podle jmena hudebniho telesa, nebo dat do vyhledavace nazev skladby. Je tam i zalozka s hudbou z filmu. Je toho spousta, je to v anglictine, ale i kdo neumi anglicky, to zvladne. Ten odkaz asi nemuzu vlozit, tak kdo chce, napiste mi interni postou.
Odpovědět
Profilova fotka
Odkaz na hudbu vlozit muzes.. nesmis vlozit kontakt na firmu..
Odpovědět
http://catalog2.allofmp3.com/mcatalog...
Odpovědět
Holky,to co napsala Verdelka je skvělá adresa. Diky Verdelko. Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli někdo nevíte o nějaké adrese, kde se dají poslechnout české písničky. Třeba i pohádkové. ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?