Jak vyřešit hudbu na malé svatbě?

Dobrý den, 17.6.2017 budeme mít malou svatbu. Na hostině bude max. 25 lidí. Jelikož většina pojede na svatbu vlakem přes 3 hodiny, tak svatba nemůže být nějak dlouhá, aby se večer dostali normálně domů. Spát na hotelu hosté samozřejmě nechtějí. Teď řeším problém, jak vyřešit hudbu. Obřad bude v 11.15 a konec celého dne bude max.v 17.00. Takže mi přijde zbytečné platit kapelu nebo DJ na tak krátkou dobu. Ale potom jinak nevím, jak to vyřešit. Nenapadá někoho jak tohle vyřešit? Děkuji
Odpovědět
Tak záleží jaký máte program dne, ale tipuju, že asi moc nějaká párty a tanec do 17h nehrozí... :-) asi bych najala k obřadu živou hudbu - bývá zvykem že hrají jen tu cca půl hodinu a pak k jídlu a povídání bych normálně vytvořila vlastní mix písniček a pustila to (pokud teda bude jak a z čeho, nepíšeš, kde svatba bude)
Odpovědět
My mame taky asi jenom 25 lidi takze jsme do toho ani nechteli nejak extra ivestovat. Nakonec se nam po znamosti podarilo sehnat cimbalovku k obradu a hostine a pak tu bude resit pisnickama z pocitace :)
Odpovědět
My si připravujeme svatební CD :-)
Odpovědět
V takovém případě bych hudbu vůbec neřešila. Hosté si budou chtít hlavně povídat mezi sebou (předpokládám, že to budou především vaši příbuzní). Ani na to nebudou mít při tak krátkém dnu dost času. Pochybuji, že by se za tu chvíli stačila zábava rozjet tak, že by se tančilo. Maximálně nějaký podkres, na to stačí něco pustit.
Odpovědět
My mame taky malou svatbu, cca 25-28 lidi. A jelikoz ani my ani hoste nejsme tanecni, tak kapelu nechceme, budeme hudbu resit jen pres Spotify. Jen tak, aby neco hralo v pozadi, zatimco si hoste budou povidat atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Koukněte ke mě do profilu a na našich stránkách si vyberte si hudbu z Vašeho okolí. Ať neplatíte tolik za dopravu, vlezte na mapu, zadejte město, váš rozpočet, vyberte kategorii Kapela a je to. Můžete si tak najít i kouzelníka, moderátora, nebo DJ a spousty dalšího. :-) ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Taky bych asi na takhle malinkou a časově omezenou svatbu volila hudbu reprodukovanou, z vlastních zdrojů.. Po obědě si hosté budou chtít spíš povídat, než trdlovat, takže mix nějakých náladovek z mp3 a menší bedničky fakt postačí. Třeba mají nějaké ozvučení přímo v salonku, kde svatbu máte a stačilo by vám jednoduše zapojit přinesené médium ( disk, notebook....)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?