Hudební kulisa při obědě

Potřebovala bych poradit, jakou hudbu pustit jako kulisu, když se bude obědvat. Dj začíná hrát až od 17.hod a v restauraci, kde bude hostina, nám řekli, ž nějaká kulisa by být rozhodně měla, aby nebylo slyšet jen cinkání příborů jak v závodní jídelně. Tak jsme se rozhodli dát na ně, ale nechce se nám jen za kulisu platit Dj už od oběda, takže si tohle chceme zařídit sami... Ale teď si nevím rady. Poradíte mi někdo? :)
Odpovědět
Ahoj řeším podobný problém, asi si dáme Dj už u oběda. Jinak minulý týden jsem byla u sestřenky na svatbě a těm hrála cimbálovka a bylo to fakt moc pěkný k tomu obědu, a pak od 4 měli živou hudbu a DJ až od 22.00, ale oni měli trochu jiný rozpočet než my.
Odpovědět
My měli na hostinu připravený playlist a pouštěli jsme to přes ntb do aparatury, kterou má k dispozici restaurace. Měli jsme hlavně ThePianoGuys a jim podobné. Bylo to k tomu jídlu ideální
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, určitě je vhodné, aby hrála příjemná hudba, která významně podporuje i vzájemnou komunikaci. Já běžně hraju na všech svatbách od oběda. Stejně jsem vždy dříve na místě a alespoň mám dost času poznat svatební tým, abych co nejlépe rozjel taneční zábavu. Nakonec jsou i dobře doladěné přípravy her a ostatní zábavy. Zkuste se domluvit s Vašim objednaným DJ. Jinak pro ded_cat - pokud ještě nemáte, mrkněte na mně do profilu Beremka a webky. Jste ode mne kousek, tak se můžeme vidět a projednat podmínky a itinerář svatebního veselí. DJ Zdeněk :-)
Odpovědět
@djzdenek Děkuji za nabídku, myslím, že už jsme si i psali v IP. Ale DJ už máme vybraného je to kamarád, který hraje na všech akcích v okolí a bydlí ve vedlejší vesnici. A cenu má opravdu přijatelnou. Myslím, že byste se pod ní nedostal. Přeji mnoho úspěchů ve vaší práci...
Odpovědět
Určitě to nějakou hudbu chce. My na tohle při přípravách nějak pozapomněli, respektive já jsem považovala za samozřejmé, že nám v restauraci nějakou hudbu k jídlu pustí, v restauraci to ale za samozřejmost nepovažovali, takže jsme měli smůlu a jedli jsme bez hudby. Většina lidí mě pak ujišťovala, že to bylo v pohodě, že jim to ani nepřišlo (možná mě ale jen chtěli uklidnit aby mi nekazili radost ze svatby), ale mě to celkem dost vadilo. V některých chvílích bylo fakt slyšet jen cinkání příborů a taky dost trvalo, než lidi začli mluvit nahlas - jak tam bylo ticho, tak měli všichni potřebu i mluvit potichu :) Jinak doporučuju pustit k jídlu něco klidnějšího, co bude dokreslovat atmosféru a zároveň nebude rušit lidi u jídla a při konverzaci :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dead_cat OK, děkuji za přání. A co se týká ceny, to není o tom, dostat se pod cenu jiného. Každý, kdo poskytuje službu tohoto typu, má svoji cenu, která je daná jednak co sám dokáže vytvořit za zábavu a jak rozpumpuje večerní veselí apod. No a pak jakou má techniku a další věci. No a protože je to i výkon umělecký, který je jedinečný u kažého DJ, to má také svoji cenu. DJ je významný prvek celé svatby a každý to pochopí až když to prožije. Obřad je za půl hodiny odbytý, focení za hodinu a půl. Oběd je také za hodinu vyřízený a pak se chodí k rautu průběžně. Příbuzní si po dvou hodinách nemají co říci :-) a tak zbývá minimálně 10 hodin, o které se postará DJ. A to jsou ale ty důležité hodiny, po kterých se rozchází celá svatba se vzpomínkami na skvělou svatební oslavu. Tedy nejsem zastánce slev jak u cestovních kanceláří, které vydělávají 40% na klientech a tak si mohou dovolit akční ceny. Každopádně Vám přeji krásnou svatbu, nekonečně mnoho štěstí a manželství na věky :-) DJ Zdeněk :-)
Odpovědět
Ziva hudba u jidla mi vetsinou prijde jako neucta k muzikantum.. My jsme se s restauraci domluvili, ze jim prineseme vlastni mp3 a vybrali jsme treba Jamieho Culluma (jazz-popovy pianista a zpevak) a taky nejake stare swingove/jazzove big bandy.
Odpovědět
My jsme měli jako podkladovou hudbu k jídlu playlist s jazzíkem, který navybíral manžel a bylo to moc příjemné :-)
Odpovědět
já jsem sestavila na noťasu pohodový playlist - R.E.M, Cranberries, Morcheebu, Amy Winehouse atd. samé pomalé pohodové písničky a bylo to dobré.
Odpovědět
ty jo, děkuji za diskusi! na to bych úúúplně zapoměla a jedli bychom v trapném tichu :-)
Odpovědět
Moc Vám děkuji za Vaše tipy, hned se na to podívám a poslechnu ;) Každopádně budu ráda za každý další konktrétní návrh :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, řešili jsme také vyplnění zhruba čtyřhodinové "mezery" než začne hrát živá kapela a postupně jsem dala dohromady mp3, které donesu do restaurace na flash disku a které nám pustí k jídlu. Jsou to většinou instrumentálky, žánr spíš folk, skotské a irské písně. Snažila jsem se vybrat také pomalejší písně, které by neměly vadit nikomu a nám se líbí. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@bbmg Ahoj, ja si pustim toto - http://www.youtube.com/watch?v=tdBNI5... (snad na to kouknes driv nez to admin smaze :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Rondo Veneziano. Je to dokonalé. Měli jsme hlavně album Venezia Romantica.
Odpovědět
@winnie Díky za inspiraci, poslouchám a vybírám. Je to ideální :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli skladby nahrané hudebním uskupením The Piano Guys a také skladby od Ennia Morricone. Bylo to fajn pro všechny věkové kategorie.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?