Hudba v okolí Rychnova nad Kněžnou na svatbu 14.6.2014

Ahoj, neměli byste prosím tip na muzikanty nebo DJ na svatbu na Rychnovsku (konkrétně na mejdan v Dešném v Orl.h.)? Ideálně vysokou kvalitu za rozumnou cenu, znáte to ;-) Jinak mí favoriti - Fantasy music - mají plno, ale to bych fakt vřele doporučila dalším hledajícím ;-) Teď se poohlížím spíš po "dýdžejích".. Taky jsem viděla nabídku DJ se zpěvákem, ale ne z našeho okolí :-( Nemáte zkušenosti? Předem moc děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ráno, nabídku naší kapely Reflex - Rock jsem Vám zaslal do zpráv. Třeba přijde vhod.... Pěkný den a poklidný začátek pracovního týdne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, doporučuji kapelu COMBI (jsou z RK a ze Solnice) a pak nám na plesech hrají Brillant Band a ti jsou taky skvělí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád Vám zahraju. Nabízím služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. V případě zájmu mohu vzít i zpěváka nebo zpěvačku a tak produkce splňuje i to že je tam část svatby živé zpívána :-) Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Ahoj, tak prave resim to same...Jen na 13.9. :-) Snad najdeme to prave;-) Za kazdou radu budu vdecna:-)
Odpovědět
Začínám zvažovat skupinu SONG z Kostelce n.Orl. Ještě jsem je teda neviděla naživo, ale podle webu jsou mi fakt sympatický! Znáte je? Jinak jsme dostali kontakt na levnou DJku z Deštnýho, tak uvidíme. A @klarkak díky za tipy! Combíky znám, ale moc se mi do nich nechce, představovala jsem si něco mladšího a modernějšího - i když mám Aničku Schůtovou moc ráda! (pracovala kdysi v naší školní jídelně a zpívala si i při otírání stolů :) ) a Brilliant Band je bezvadnej, o tom žádná - tam je to jen osobní nechuť kvůli mé vztahové historii :D ale ty bych taky určitě doporučila!
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Relax music Jaroměř!! Znám osobně, ale 13,9. už jsou obsazení - na moji svatbu :-P
Odpovědět
@marti_marta song znám, každý rok u nás na vesnici hrají na retro plese a jsou užasní, kdyby mi je nevyfoukla jiná nevěsta, máme je taky :)
Odpovědět
já obepisovala : Pokorok, song, brilant band, fantasy, combi....kdyžtak do IP maila a já vám přepošlu jaký cenový relace měli vloni :)
Odpovědět
Svatební den by měl být pro Vás i vaše hosty něčím neopakovatelným. Mělo by být veselo, mělo by se tančit, zpívat a bavit by se měl každý. A právě o to se Vám dokážeme postarat. Více info na našem profilu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?