Hudba po 22:00

Profilova fotka
Vážení snoubenci, novomanželé i dodavatelé, velice často se jako svatební DJ setkávám s nutností razantně omezit hlasitost hudby po 22:00. Většinou to bohužel dost ovlivní atmosféru, někdy dokonce prakticky ukončí rozjetou zábavu. Jaké s tím máte zkušenosti? Ptáte se při rezervaci svatebního místa na podobná omezení? Máte tip na místa, kde se dá muzika provozovat bez limitu dlouho do noci?
Odpovědět
Jedinou jistotou je místo na samotě dostatečně vzdálené od civilizace. A místo mít pronajaté celé jen pro svatbu, žádní cizí ubytovaní hosté apod. Pokud je to místo v zástavbě a hraje se venku, je potřeba počítat s problémem skoro na 100 %, pokud není akce hlášená a povolená obcí. Pokud se hraje uvnitř, tak někdy napomáhá charakter prostoru a stavby, že se hluk tolik nešíří tam, kde by mohl obtěžovat, ale často je taky potřeba po 22. hodině ztlumit, neotvírat okna a dveře (což je samozřejmě v létě nesmysl) apod. Problém vidím hlavně v tom, že si provozovatelé podniků s vidinou zisku troufají organizovat svatby v místech, která pro ně právě z důvodu hluku vůbec nejsou vhodná. Snoubenci někdy dokonce dostanou info, že tam problém nikdy nebyl a nemusí se ničeho bát, ale realita je potom večer jiná a hudba se ztlumuje tak dlouho, až to nakonec nikoho nebaví. Proto bych doporučoval snoubencům, pokud se nechtějí s hudbou omezovat, aby si vybírali vždy místo na samotě a aby počítali s tím, že v obydlené zástavbě prostě problémy mohou být.
Odpovědět
Profilova fotka
Také se s tímto problémem setkávám několikrát měsíčně …Majitelé jsou v tomto často bezohlední a lžou budoucím klientům ….Nebudu jmenovat kde to je největší problém, ale rozhodl jsem se zveřejňovat místa, kde jsem byl i jako DJ spokojen …Udělám jim tím reklamu ..bezplatně a rád … Jako první doporučuji Čapkův statek-HOŘIČKY u Náchoda a Dvora Králové …Sice jsme kolem půlnoci trochu snižovali hlasitost, ale nic výrazného. Další místa jsem sepsal na https://www.hrajisvatby.cz/partneri/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?