Hudba na svatbu - Vysočina, 8.6.2019

Chtěla bych se optat zda tady není duo či trio na svatbu v Polne 8.6.2019;-) Budu ráda za kontakt či tip;-)Děkuji Jitka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Jitko, v termínu sobota 08.06.2019 Vám na Vaší svatbě v Polné rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Obsahuje i Vámi poptávané kapely (duo, trio) a pevně věřím, že se nám povede Vaši poptávku uspokojit k Vaší plné spokojenosti ;-) Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Velice rád se stanu hudebně vaši součástí svatby. Dělám DJ velice dlouho. Mám bohaté zkušenosti. Mám i příznivé ceny. Děkuji DJ Peller
Odpovědět
Můj strýc hraje na klávesy a zpívá na různých akcích včetně svateb buď sám a doprovodí se na klávesy nebo má sebou i zpěvačku. Je z Telče, kdybyste chtěla, mohu dát kontakt popř. termín, kdy kde hraje, abyste si ho poslechla.
Odpovědět
@martinad123 Tak to by bylo super;-)Prosím o kontakt :-)
Odpovědět
@martinad123 budu ráda i za termíny akcí kde hraje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout naši hudební skupinu KOKTEJL, máme v repertoáru přes 400 písniček různého žánru od lidovek, folku , country až po disco, pop nebo rock. (viz. repertoár na našich stránkách). Vedle toho samozřejmě můžeme nabídnout i poměrně rozsáhlý výběr reprodukované hudby jako u DJ, kde si určitě každý svatebčan vybere, co se mu líbí. Tu většinou pouštíme o přestávkách. Sebou na akce si bereme vždy dobrou náladu, umíme zajistit i svatební soutěže , vyprávět vtipy a nezávazně komunikovat se svatebčany, vše záleží na domluvě. Pokud se jedná o cenu za akci, naše cena by se pohybovala do 7 000,- Kč včetně dopravy.. Hezký den přeje za skupinu KOKTEJL Yvona Juchelková
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji dobrý den, pokud byste sháněla duo či trio na svatební obřad, mohu nabídnout v této lokalitě housle a violoncello, housle a klavír aj.
Odpovědět
@jitulik29 Nejbližší termín, kde strejda hraje, je 6.2.2019 v Jindřichově Hradci v hospodě na Růžku, zde bude hrát sám. Jinak vystupuje i se dvěmi ženami.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte prosím na Trio Elusive na tomto serveru. Na Youtube je po zadání názvu Trio Elusive několik dalších zvukových nahrávek a videí. Zdraví Dagmar (v triu piano)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?