Hudba na svatbu před nástupem kapely a po, máte písničky?

Profilova fotka
Ahoj holky, nemá některá z vás mix písniček, které by se hodily na hostinu a potom na večer? Předtím, než nastoupí kapela a poté, co odehrají? Nebo aspoň nějaké typy na dobrou hudbu? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Budu ráda za jakoukoliv radu či doporučení :-)
Odpovědět
ahoj, Já osobně bych během hostiny hudbu nepouštěla. Lidé se spolu baví a není příjemné, když musí překřikovat hudbu. Jestli myslíš jen jako podkres, stáhni si něco třeba od The piano guys. Jsou to známé moderní světové skladby hrané jen na klavír a třeba čelo. A po odehrání kapely to já budu řešit mixem hudby, kterou máme s přítelem v počítači. Je to hudba, kterou máme rádi a svatba je přeci naše. Kamarádům a příbuzným našeho věku řeknu, ať kdyžtak vezmou flashky s jejich muzikou a když někdo z nich bude chtít dělat ve dvě v noci DJ tak prosím. Já osobně tam nastavím náhodné přehrávání...
Odpovědět
Profilova fotka
@verahucikova jj, na oběd jen podkres :-) ale na večer tak nějak nevíme, chceme něco, co bude vhodnější. D´N´B nebo něco takového není moc vhodné :-D
Odpovědět
tak já nevím co posloucháte,... ale z vlastní zkušenosti vím, že po odjezdu kapely (třeba o půlnoci) už jen málokerá babička na oslavě vydrží, a rodiče a příbuzní ve věku rodičů klidně zapaří i na clubovou hudbu. Protože na ni paří všichni mladí, tak si to rádi vyzkouší mezi svými, protože na nějakou party nebo diskošku už tak často nevyrazí. Ale to je má zkušenost... Jinak bych teda doporučovala nastahovat různé mixy. jako The best of 80´s, 90´s,.... jak české tak zahraniční a když to pak budeš pouštět z PC po těch albech, tak je to většinou už tematicky namíchané tak, že se k sobě ty skladby hodí.
Odpovědět
a ještě jedna věc... buď trošku sobečtější! Nekoukej jen na to jak se to bude líbit ostatním... na tuhle svatbu budeš vzpomínat hlavně ty a tvůj muž a hlavně vám se to musí líbit!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@verahucikova když sice se nám nějaká hudba líbí, ale sami ji tam nechceme, protože nám přijde nevhodná. Proto jsem se tu chtěla zeptat, co které bude hrát, nebo hrálo, co je vhodnější :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?