Hudba na svatbě s 20 hosty?

Budeme mít celkem malou svatbu, asi 20 hostů (rodiče a zbytek kamarádi). Co myslíte, má při tomto počtu osob smysl mít na svatbě DJ? Obávám se, jestli vůbec někdo bude tancovat - my s manželem určitě ne a myslím, že ani ostatní hosté se do tance příliš nepohrnou, přijde mi, že tam bude příliš málo lidí na to, aby se ten parket nějak zaplnil a lidi se nestyděli tancovat? Díky za názory.
Odpovědět
Ahoj, já bych Dj nebo skupinu nedávala. Přijde mi to zbytečný, můžete klidně pustit hudbu z youtube. Nebo mít někoho kdo vám bude hrát v pozadí- např. pouze klavíristu. Ale spíš bych se přikláněla k tomu youtube :)
Odpovědět
My třeba DJe se 20 hosty mít budeme. I kdyby nikdo netančil, tak nikomu z těch 20 hostů nechceme dát na starost počítač s youtube. Ta částka je v celkovém počtu zanedbatelná.
Odpovědět
Profilova fotka
Můžete pozvat nějakého muzikanta, duo nebo trio. Pořád to nebude přesilovka a bude to ok. :) Ale samozřejmě, dj je v takovémto případě nasnadě. Je to spíše o tom, čemu dáte přednost a kolik chcete dát do "zábavy".
Odpovědět
Profilova fotka
Máme 26 hostů a DJ ani živou hudbu mít nebudeme. Nečekáme žádné křepčení. Pouze si sestavíme vlastní playlist, který si pustíme. Kdyby náááhodou chtěl někdo tančit, tak to zvládne i na naši muziku.
Odpovědět
Profilova fotka
@alfaomega111 Dobrý den, většinou, když mi nějaký pár řekne, že oni, ani jejich hosté moc tancovat nebudou, stane se pravý opak :-) Co se DJ-je týká, je to o Vašem pocitu, finančních možnostech a o tom, jak si ten den představujete. Petr Knap KV-Production Majitel, DJ
Odpovědět
Profilova fotka
Nemusis nikomu davat na starosti YT, udelejte si vlastni playlist. Nam stacilo par hodin, abychom dali dohromady 5 hodin muziky. Mame hodne sirokej zaber, tak to bylo celkem lehky.
Odpovědět
Profilova fotka
Osobne mam zkusenost 7 lidi na svatbe, vcetne novomanzelu(zrcadlovy sal hotel Alchymist). Spolu s moderatorem jsme udelali specialni program. Ruzne kvizy, souteze, tombola a fotokomentare. plus trosku tanecniho programu. Chtel bych rict ze svatby ve 20-ti lidech mam skoro za zvyk, protoze hodne pracuju s turisty. Takze pokud chcete se bavit i ve 20-ti a mate na to budget, obratte se na profesionaly a oni vam ten scenar udelaji takhle ze ani nepochopite ze ta svatba je nejakym spusobem mala nebo nedostatecne vesela. V kazde oboru jsou profici, take najdete odborniky co se tyce zabavy, jsou lidi ktere to proste umi.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. V sobotu jsem hrál pro 20 lidí a byla to pařba. Muziku si rozhodně objednejte od profíka
Odpovědět
Profilova fotka
@alfaomega111 Měli jsme podobně velkou svatbu, námi vybranou hudbu jsme nahráli na 8 CD (80, 90 léta + nové hity- ploužáky i rychlejší) a bohatě to vystačilo na celé odpoledne i večer. Kdo chtěl, tancoval, kdo nechtěl, dělal u toho jiné věci. Pokud nejste taneční typy, asi bych do DJ nešla. Mně osobně by třeba vadilo, že DJ dělá zábavné vtipy, nutí lidi do tančení a prostě neustále do všeho kecá do mikrofonu :-D A my na toto prostě nejsme.
Odpovědět
Ahoj, taky jsem v našem počtu (26 lidí, z toho asi 4 ze zdravotních důvodu nepříliš mobilní) nezařizovala hudbu. Na oběd, během našeho focení a krájení dortu pouštěla restaurace jejich hudbu, která byla příjemným podkresem a pak na "zábavu" jsme pouštěli sami z youtube...Chvilku se tancovalo, ale to spíše jen tak symbolicky...a na to nám to bohatě stačilo :-) S DJ jsem to cítila podobně jako @mofa81 ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?