Hudba k obřadu na louce?

Ahoj, budeme mít svatbu 2. července na louce u Háje ve Slezsku (kousek od Opavy) a uvažujeme, jak si tam zařídit hudbu. Nemá někdo nějaké tipy? :-)
Odpovědět
@nevestajanka92 Doporučuji rozhodně živou. Reprodukovaná působí venku divně (pokud tedy nemáš nějaké super ozvučení).
Odpovědět
Souhlasím, navíc si myslíme, že nějaká velká aparatura by na té louce působila divně... ideální by pro nás byl někdo, kdo by zahrál na hudební nástroj (případně skupinka s více nástroji) :-)
Odpovědět
@nevestajanka92 Tak držím pěsti, ať najdete někoho dobrého! My jsme sháněli vcelku složitě, nakonec nám hráli kamarádi v čele se svědkem a bylo to super, nicméně s doporučením tím pádem bohužel nepomůžu..
Odpovědět
Profilova fotka
S živou muzikou samozřejmě souhlasím.. za mě ideální smyčcové trio :) ... pokud by jste však chtěla řešit formou Dje, tak by to pro většinu Djs neměl být problém (buď někde natáhnout prodlužovačku, centrálu, nebo převodník 12/230V a elektriku na 2 reprobedny dostanete i z auta) .. zní to dobře, rozhodně bych se toho nebál... zkuste poptat někoho v okolí.
Odpovědět
Zdravím Vás! My hrajeme s cellistou na loukách běžně. Zapojíme klávesy a zahrajeme skoro vse. S pozdravem,Lucie Kajzarová
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?