Hudba/DJ na svatbu z Havířova a okolí?

Nemáte někdo tip na hudbu či DJ z Havířova a okolí? K pobavení a hlavně k tanci?
Odpovědět
Profilova fotka
Vážená nevěsto, doporučím Vám své služby, protože jen sám za sebe dám ruku do ohně. Jsem z Č. Těšína, nabízím profesionalitu, prvotřídní technické zázemí, individuální přístup a to vše za zajímavou cenu! Podívejte se prosím na můj profil a v případě zájmu napište mail s podrobnostmi a rád Vám na jeho základě vystavím nabídku. Hezký nový rok! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zaslána IP. Krásný nový rok 2014. Radim
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme přímo z Ostravy, máme nejpříznivější ceny v okolí. Jsme mladí DJs, s širokým zaměřením. Nebudeme se tady dále chlubit, více Vám poví celé zdejší fórum nebo naše stránky. Mrkněte, napište, domluvíme se :-)
Odpovědět
Přátele tak kluky z hudbaostrava mužů jen doporučit. Nejlepší vánoční Vecirek všech dob! Hráli od všeho něco a na parametr jsem si našel přítelkyni :-P Záplat panbuh za ně co mi doporučila kolegyně která ho měla na svatbě... A když mi řekla at na jej napišu nějakou recenzi řekl jsem si proč ne... Zdravím Weliczky Tom
Odpovědět
Profilova fotka
Tome, děkujeme za Vaši tak rychlou odezvu s prosbou o zpětnou vazbu. Vážíme si toho a budeme rádi, pokud si nás opět zvolíte jako DJe v příštím (vlastně už letošním) roce. Přejeme Vám s novou přítelkyní dlouho společných chvil a pokud Vám to vydrží, rádi budeme na Vaší svatbě! A že jste to vy, určitě můžete počítat i se slevou pro stálého zákazníka.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucusina Rád bych doporučil skvělého DJ z Ostravy. Pana Filipa Talacka (top-produkce). ;-) Má jedinečný playlist, zvlášť vytvořený pro svatby. Zajišťuje i k dané produkci osvětlení.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?