Houslista a piano na svatební obřad

Dobrý den, s přítelem máme svatbu 7.8.2021. A ráda bych se zeptala, zda nevíte o někom kdo by nám mohl zahrát na obřad? Máme to venku a moc by se nám líbilo kdyby se sehnal někdo za rozumnou cenu. Na večerní párty máme už DJ jde nám jen o obřad. Děkuji za případné odpovědi 🙂 stále věřím, že v srpnu už to bude dobré a budeme se moci vzít 😊
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@ivaticha Dobrý den, slečna hledá živou hudbu k obřadu. Já také jako DJ samozřejmě obřady také zvučím, ale pokud je možnost a přání živé hudby,dává to té slavné chvíli úplně jiný level, samozřejmě záleží na preferencích snoubenců jakou hudbu si přejí při obřadu mít. :-) Ano zvedne to trošku celkové náklady na hudbu,ale jak říkám,jestli je ta možnost tak bych volil tu živou hudbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Svobodnypianista 😉 a mas vyřešeno
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme neměli večer ani kapelu ani DJ, ale na ten samotný obřad je ta živá hudba fakt nenahraditelná... ale otázka je, co je pro vás rozumná cena. My platili 4 tisíce právě za klávesy + houslistu, nacvičili si písničky, které jsme chtěli (a to jsme to zařizovali fakt jen chvilinku předem, byli to profíci a bylo to super). Okolí Prahy.
Odpovědět
Děkuji za vaše příspěvky 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, za náš svatební vyhledávač bych doporučila Wocaties Band, Profesionální smyčcové kvarteto, Duo Housle&Cimbál nebo Harfa na svatbu a Svatební bubny. Pokud byste měla zájem, tak bychom Vám rády doporučily náš svatební vyhledávač, přes který můžete zmiňované hudebníky rovněž kontaktovat. Najdete tam další dodavatele, kteří vykonávají svou práci ve Vašem okolí. Hodně štěstí! 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji dobrý den, mohu nabídnout vynikající pofesionály, které mám po celé republice, takže určitě najdu někoho blízkého k Vašemu místu obřadu. Na obřad je to vždy vynikající volba - nevěsty si to vždy velice pochvalují, protože si tím ten krátký obřad všichni více zapíší do své paměti. Pokud byste chtěla, koukněte na mé stránky a nebo mi napište - ráda pošlu ceník.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?