Hledáme DJ/moderátor 29.8.2020 Vápenka (okres Hodonín)

Profilova fotka
Zdravím, změnilo se nám datum a místo svatby a vybraný DJ bohužel v toto datum nemůže. Mám představu aby DJ trochu i moderoval např. Hry nebo zábavu. Uvítala bych též kdyby měl vlastní osvětlení případně nějaké efekty. 😊 Prosím nabídky do cca 7 tisíc. Místo je ve vesnici Vápenka u Veselí nad Moravou. V restauraci U Černého potoka. Našel by se někdo? Budu ráda za všechny nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
Obávám se, že za tu cenu seženete tak maximálně nějakého "neprofesionála", který Vám svatbu může i zkazit, ať už svým jednáním, špatným výběrem hudby, nekvalitním vybavením, nebo čímkoliv jiným. Na věcech, jako jsou jídlo a zábava, a ve finále i fotograf (zkažené fotky Vám nikdo nenahradí, zopakovat už to nejde), se nevyplatí šetřit. Na ostatních věcech, mnohdy úplných zbytečnostech, už ano.
Odpovědět
Profilova fotka
@djcaesar Měli jsme zamluveného DJ Speedy za 5500kč. Bohužel když se změnil termín, tak tento termín neměl volný. + oslavu platí rodina, tudíž my nemáme moc slovo co se týče cen za služby. Já bych si klidně za DJ dala i 8-10tis ale rodina je jiného názoru.
Odpovědět
Profilova fotka
@britula chápu. Na druhou stranu je to Vaše svatba, nenechte si nadiktovat úplně všechno, spíše jim zkuste vysvětlit, že raději ušetříte na nepodstatných věcech a investujete do těch důležitých. Mnohdy se dá nějak domluvit, rozumně. Ale znám to z několika svateb, občas je to peklo, každý chce něco jiného, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
Ano jistě, to se ale snadno řekne. Kompromisy probíhají, to se nebojte. A 7tis není málo. Už mám několik nabídek co vypadají dobře za slušnou cenu. Já si myslím že je to celé přeňované, obrovský svatební bussiness. Řeknete květinářce, že chcete kytku. Nádherná kytice za 500kč. Vyslovíte ,,svatební kytice" a rázem je z toho 2000kč. Jasně, vím že tam je asi pevnější a odolnější vazba, ale i tak ... A takto je to se vším. Takže určování ceny prosím nechte na nás. Nechci ,,šupáka" za 3 tis, ale ani teleizního moderátora za 14 tis. Rozumíte ;) Díky a přeji hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, s dovolením posílám svoji nabídku do interní pošty. Dj Jaroslav Jung
Odpovědět
Profilova fotka
@britula Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 29.08.2020 Vám na Vaší svatbě ve vesnici Vápenka u Veselí nad Moravou - v restauraci U Černého potoka, rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Ahoj @britula. Prosímtě, mohla by jsi mi (interně) poslat informace, kde máte obřad apod. My jsme teprve před pár dny začli chystat a plánovat svatbu a právě místo pro hostinu máme jednu z možností restauraci U černého potoka. Zatím nemáme ani datum - řešíme totiž, že bychom rádi obřad třeba i na zahradě restaurace...Byla bych Ti velmi vděčná za rady, tipy, poznatky...R.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?