Hledáme DJ a moderátora v jedné osobě

Sháníme na 16.6.2018 DJ a moderátora v jedné osobě. Nevíte prosím vás o nějakém dobrém? A na kolik tak může cenově vyjít? Jedná se o cca 8h. Střední Čechy. Děkujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby zpivajiciho dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Reference na jednotlivé Dj's najdete na našich stránkách nebo tady na beremese. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám nabídku do interní pošty. V případě Vašeho zájmu mne kdykoli kontaktujte, veškeré informace o spojení najdete na mém webu uvedeném níže. Přeji hezký den! Mirek - DJ Giacomo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, odeslána IP. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, posílám nabídku do IP :-) S pozdravem Dj Libor Kralovič
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 16.06.2018 Vám na Vaší svatbě ve Středních Čechách rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou do zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
@djliborek123 @djhenry @kjlb @giacomo @svatebnidj Zdravím, též hledám DJ na svatbu v Praze v Ruzyni, 10.8., tak Vás tímto prosím, jestli byste mi též mohli zaslat nabídky do zpráv. Velice děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@kajushe Dobrý den, nabídku máte v IP :-) S pozdravem Dj Libor Kralovič
Odpovědět
Děkujeme všem za nabídky. Již jsme si vybrali.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád bych vám nabídl své služby na vaši svatbu. Mám dlouholeté zkušenosti s moderováním a ozvučením svateb. Rád také zajistím hry, abychom prolomili ledy. zajistím ozvučení i osvětlení, podkreslím i obřad. Preferuji osobní schůzku před svatbou, abychom vše doladili podle vašich představ. Pokud by vás má nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat. Budu se těsit. Krásný den, Miroslav Novák-Dj Alfi
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?