DJ Znojemsko na svatbu 30.9.2023

Profilova fotka
Dobrý den, na svatbu 30.9.2023 ve Vranově nad Dyjí sháním DJ. Budu ráda za Vaše nabídky. Po domluvě případně už i na samotný obřad, nejen na večerní zábavu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám soukromou zprávu a budu potěšen, pokud Vás zaujme. S pozdravem
Odpovědět
Profilova fotka
@zabka_cestovatelka Dobrý den, termín mám volný a budete li mít zájem, rád se stanu Vaším DJem. Nabízím služby Dj/Moderátor/bavič, dále fotobudku s okamžitým tiskem, nebo třeba také Silent Disco (bezdrátová sluchatka pro všechny hosty a po 22h, nebo třeba až po půlnoci vypnout reprobedny - neruší pak sousedy nebo ubytované hosty a Jento i skvělá forma zábavy. Všechny informace včetně fotek, videí i zajímavých tipů najdete na mém webu. Pokud budete mít další dotazy, neváhejte se na mě obrátit. S pozdravem Ondra Seidl
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, mrkněte na můj web,kde najdete recenze i cenu za moje služby a v případě zájmu mě kontaktujte.
Odpovědět
Dobrý den, na Váš výjimečný svatební den, oslavu, večírek, párty mohu poskytnout kompletní DJ služby dle Vašeho přání, od dojemného ozvučení obřadu, skrze podmanivou hudbu při slavnostním obědě k prvním tancům, až k nekonečné večerní párty (světelná a hudební show) Vše záleží na individuální domluvě včetně ceny a rozsahu služeb - moderování, koordinace, hry, karaoke, videoprojekce, výrobník mlhy, bublin, hazer, dětské disko, laser show.... Možnost nasvícení celého prostoru v barvách svatby. NOVĚ: možnost zapůjčení VELKÉ MNOŽSTVÍ DEKORAČNÍHO OSVĚTLENÍ (studená bílá). Nevtíravé a osobní jednání je samozřejmostí , žádné příplatky v případě jakéhokoliv prodloužení akce  Hudba a skladby na přání novomanželů a všech svatebčanů bez omezení po celou dobu konání akce. Neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím webových stránek nebo prostřednictvím e-mailu. Bylo by mi ctí být součástí Vašeho svatebního dne. Michal (DJ Patzy)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám svou nabídku do soukromé zprávy. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat pro více informací. Přeji Vám příjemný dne. DJ Miloš
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?