DJ z okolí Brna

Dobrý den, nemáte prosím někdo tip na dobrého svatebního Dj (nejlépe okolí Brno, okr. Blansko), který nezrujnuje peněženku, ale zase to není úplná hrůza?? Byla jsem šokovaná, jaký honorář někteří chtějí a kvali odpovídá disco na ZŠ. Děkuji za jakoukoliv radu a tip!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nevím, co se Vám zdá jako vysoký honorář, ale věřte tomu, že DJ platíte za jeho zkušenosti, znalosti, vybavení (které stojí minimálně desetitisíce, ale často i statisíce korun), schopnosti, atd. Navíc musíte počítat i s časem, který DJ obětuje na přípravu, konzultace, schůzku, příjezd, přípravu aparatury, balení, odjezd. To někdy zabere i déle než půl dne. Zároveň netuším, jak usoudíte z informace o ceně, kterou Vám někdo sdělí po telefonu, nebo si ji přečtete někde v článku, že DJ má kvalitu disco na ZŠ. Pokud Vám tedy někdo nenabízí celodenní zábavu za 3 tisíce, z toho se dá už odvodit leccos. Nicméně Vám zkusím nabídnout své služby. Popis i ceník najdete u mě na webu, dopravu pro Brno a okolí neúčtuji. Ještě také záleží na termínu svatby, mám jich dost již obsazených. V případě zájmu mohu ovšem v obsazeném termínu doporučit a domluvit jiného kolegu. Projděte si můj web a v případě zájmu mne kontaktujte přes chat nebo kontaktní formulář. Děkuji a přeji hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, dovolím si poslat nabídku do IP. Fajn večer Patrik
Odpovědět
Dobrý DJ, který má pravidelně plnou sezónu, si řekne o odpovídající částku. Částečně to vysvětlil djcaesar, co všechno se do ceny musí počítat a nemusí být na první pohled vidět. Výrazně nízká cena značí většinou nějaký problém. Na druhou stranu asi můžete narazit na někoho, kdo to prostě zkouší, cenu má nasazenou vysoko dle profíků, ale jeho výkon i výbava za nic nestojí. Ale nemyslím si, že by takových "DJ" bylo hodně. Hledejte si vždy o každém co nejvíc info a reálných referencí, projděte si jeho web a profily na sociálních sítích, jejich úroveň často dost napoví a popř. pokud dokonce žádné nemá, tak to také něco značí. Další věc, která hodně řekne, je úroveň komunikace, když pošlete poptávku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kolegové vám již ve svých příspěvcích zhruba popsali na co je dobré se při výběru dobrého svatebního Dje zaměřit a věřím, že mezi zdejšími profesionály se dá jistě najít spousta těch, kteří splní vaše představy včetně ceny. Zaslal jsem vám také svoji nabídku do interní pošty zde na Beremku a přeji vám při výběru šťastnou volbu. :-) S přáním klidných svatebních příprav Dj Libor Brno
Odpovědět
@djcaesar Dobrý den, děkuji za Váš obsáhlý komentář. K Vámi uvedenému bych jen ráda upřesnila, nevím, z čeho jste usoudil, že hodnotím Dj pouze dle cenové nabídky?! Pochopitelně si Dj dále ověřuji a v dnešní době internetu není opravdu problém najít video z nějaké akce, z kterého by bylo možné posoudit, jak kvalifikovaný dotyčný je, nehledě na to, že většina z nich má nějaké webové stránky, popřípadě sociální sítě, kde se sami prezentují, což je dle mého názoru dostatečné pro posouzení kvality ;-) Hezký den i Vám!
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, podívejte se na náš profil a web, kde naleznete něco o nás a také ukázky naší práce. Pak už jen stačí jednoduše vyplnit nezávaznou poptávku s tím jaká je Vaše představa a společně něco vymyslíme. Budu se na Vás těšit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zaslala jsem Vám naši nabídku, tak se mrkněte. Pěkný den přeje Yvona Juchelková.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer. Jsem mobil DJ z Vyskova. Dj dělám už hrozně dlouho. Mrkněte na můj profil. Mám Odehráno dost svatebních akci. Děkuji. Můžu říct že to dělám pro zábavu. Ne pro peníze
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, na Vaší svatbě v okr. Blansko Vám rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?