DJ v Brně. Nevíte o někom? Kolik by stál?

Ahoj, máme svatbu 16.8.2008 v pronajatych prostorach kousek od Brna. Puvodne jsme chteli zivou kapelu, ale zjistili jsme, ze je to docela drahe, takze shanime nejakeho DJ, ktery bude umet hrat a zaroven trochu mluvit do mikrofonu. Nemate nejaky tip a kolik to stoji?
Odpovědět
mas to v IP
Odpovědět
díky moc, divala jsem se, ta cena se priznam, ze neni nijak zavratna - nam nabizela ziva kapela o dvou lidech, ze bude hrat 7 hodin a chteji 7 tisic...ale diky moc za info.
Odpovědět
Profilova fotka
Kotrousku, jestli Ti mohu doporučit, tak zapomeň na DJ. Na svatbě má být živá kapela. Je to víc osobní a i lidi se budou lépe bavit. Já mám zkušenosti, že na reprodukovanou hudbu nechce nikdo tancovat. Jasně že všechno stojí peníze, ale tady bych neváhala.
Odpovědět
pavla1: no asi to udelame tak, ze zjistime, co ten dj stoji, kdyz to bude cenove vysoko, tak vezmeme nabidku na tu zivou hudbu... nechceme setrit, ale na druhou stranu, nekdy ti ani ta kapela nezazpiva pisnicky tak jak bys chtela...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky hlasuji pro živou hudbu. cenově to vyjde nastejno, i DJ musí mít kvalitní aparaturu a při dnešních cenách CD to za hubičku odehraje už jen pán s pár přepálenýma cédéčkama a bednama značky ŠUMITO. Za většinu menších kapel se vejdete do 6 max 8 tisíc - podle délky účinkování. Držím palečky při výběru ! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě to připadne že od tý doby co si každý stáhne hudbu z netu se najednou všude vyrojilo spousty DJeů. U některých od nás bych pochybovala o tom, jestli jsou vůbec plnoletí. Nějaké mixování či dokonce mluvení do mikrofonu nehrozí a hudba jede přímo ze starého notebooku, který je zároveň asi nejdražší součástí celé jejich aparatury. :-(
Odpovědět
Na svatbě má být živé kapela. Je to mnohem osobnější a lepší jak už tu někdo psal.
Odpovědět
toho Dje co jsme meli, tak vlastne byl ziva kapela. Vsechno to odehral a bylo to super. Hral i stary pisnicky a vsechno to zvladnul sam. Mel klavesy kde si nastavil dalsi nastroje a do toho hral a zpival. Tady v USA co jsem byla na svatbach, tak akorad pousteli hudbu a moderovali to. To my prislo uhozeny ve srovnanim s tim co jsme meli v CR. Zalezi kotrousek co hledas ;-) . Hodne stesti.
Odpovědět
holky muzu doporucit jana foltýna. Stranky poslu do IP. Minulý týden jsem si ho domluvila na svoji svatbu, ale znám ho strasne dlouho a jako pubertacka jsem na nej kazdy patek chodila do livingstone. Ted hraje v mandarinu a two faces kdybyste se nektera chtela jit podivat. Jeho cena je mezi 5 - 10 000 asi podle casu. Na 30.8. je teda ale zamluveny :-D Jinak pavlo, kdyz tu tak zastavas zivou kapelu a hanis DJ. Neni pravda ze na reprodukovanou hudbu nikdo netancuje, ten DJ taky musi umet rozproudit zabavu a nezapomen, ze nema repertoar omezeny napr. na 100 pisnicek a zabira rozhodne mensi prostory :) Kapela nemusi svym repertoarem nejakym lidem sednout a pak se budou nudit. Ja jsem uz ted vsem nahlasila, at si udelaji list svych oblibenych pisnicek a potom mu to vsechno predam, aby hral ty nase. Na moderni svatu se hodi urcite vic nez kapela... tot muj nazor ;-)
Odpovědět
terak, mě to připadne že některé nevěsty chtějí na té kapele ušetřit, proto hledají DJ. U nás svatbu odehrají svatbu za 2000 kč. Ale není DJ jako DJ. Jsou určitě i šikovní co to umí moderovat, ale přesto bych za ně 5000 nedala. Je to věc názoru.
Odpovědět
Profilova fotka
terak - ten playlist pro DJ je skvělej nápad. Kapela samozřejmě nikdy nemá tak široký repertoár jako Dj, nebo tvrdí že má, ale ta kvalita pak asi stojí za to :-p Když mi někdo bude tvrdit že dobře zazpívá 400 písniček, tak mám důvod mu nevěřit :-D Stejně se ale zastávám živé hudby, ta reprodukovaná se na nás valí celé dny vždy a všude, ani ji nevnímáme, svatbu to chce něčím oživit. :-)
Odpovědět
holky diky za nazory. Nakonec jsem to vyresila dneska - zivou kapelu za 7000 jsem odmitla, navic si i oni nasli jinou a lip placenou akci, takze mame na vyber bud dj nebo se spis klonime ke kombinaci - hrani na klavesy + zpev a do toho poustet vlastni playlist. Ale i tak vsem diky za nazor, stejne se clovek musi rozhodnout sam. 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nám dělal Dj brácha a všichni byli úplně nadšení. Bavili se jak rodiče a tetičky a strýčkové, tak babička s dědou i kamarádi. Prostě paráda. Hrál oldies i klasické ploužáky, sem tam dal nějakou šílenost, jako létající čestmír, nebo písničky z kreslených seriálů a mělo to úžasný ohlas. Nakonec hrál i Kabáty a podobně. Prostě úžasný. A protože mě znal, tak věděl přesně na co zareaguju já i manžílek a úplně nás dostal. Udělal i překvápko a pustil průřez písniček, které jsem v různých obdobích svého dětství nebo puberty :-D milovala. Moji nejlepší kamarádku dojal úplně k slzám. Živá kapela by to tak úžasně nevzvládla! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
DJ si na svatbě nedovedu moc představit. Živá hudba je něco úplně jiného. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Osobne NEDOPORUCUJI DJ Ludka Ptacka. K nam se tvaril velice suverene, ze vsecko sezene co si reknem a ze toho ma mraky a co nema sezene. Tak jsme se dohodli a ja sepsala seznam co chceme aby hral. Mel ho minimalne mesic predem. Podle meho nazoru ho ani neotevrel. Na 1. miste seznamu byl 1. svatebni tanec. Bylo to u toho psano. Na svatbe za nami onen DJ dosel at mu ten song dame jako MP3. To jsem myslela, ze me trefi slak. Mela jsem chut mu nakopat zadek. Kdyby predem rekl, ze to nesezene, samozrejme bychom to sehnali sami. Tak jsme po nem chteli at nam zahraje jakykoli waltz. A on ze nevi a zda nechceme Uz nejsem volna. Nejspis klasicka odrhovacka na vetsine svateb. Fakt hruza. Za to ze si vzal 6000 za vecer a uplne se na to vykaslal. Tak upozornuji vsechny co by o nem jen uvazovali. Tohle bylo z nasi svatby jedine co nam fakt nevyslo.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahojte, máme 17.července svatbu a padl nám DJ..nevíte o někom? Na netu se mi nedaří jich moc najít? :-. Předem moc díky
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
8-(
Odpovědět
Profilova fotka
co Dj Sony D? Slyšela jsem na něj jen samou chválu a prý jezdí po celé čr i moravě ................
Odpovědět
Profilova fotka
@luluprochazka DJ SonyD je super! Pro nás to byla naprostá jednička...zahraje cokoliv a hlavně podle toho na co se lidi chytají tak podle toho hraje...u nás ho všichni vychvalovali ! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@carrynka tak to ráda slyším.. chtěla jsem se tě právě na něho zeptat.. máme ho taky a už se na něho těším.. na to že je to chlap, tak zatím s ním je nejlepší komunikace ze všech :-)) a to se cení!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj nevěsty, hrál nám teď na svatbě na Bukovanském mlýně DJ Fofr (pan Souček). Byli jsme s ním moc spokojení. Dobrá cena, byl nám hlavně sympatický a hrál dobré písničky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Doporučuji DJ Libor Velek z Brna - hraje v Brně pravidelně na Šelepce. Dobrá komunikace, ochota, kvalitní vybavení včetně světel.. :-) Spolehlivost a kvalita za dobrou cenu. najdete jej zde na seznamu profíků, nebo fulltextem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 200 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
@efendy.a napište mi Vaše požadavky a je možné se dohodneme. Hezký den
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?