DJ svatba 23.3.2018

Otázka je prostá :-), hledáme příjemného DJ na svatbu v pátek 23.3.2018 v Praze. Svatba bude malá, nechceme hry. Začátek cca od 17:00. Konec dle hostů, cca 22:00. Někoho, komu nebude moc vadit, když za ním budou chodit hosté a občas prosit o nějakou písničku. Razantně nevěsta odmítá "jede, jede mašinka, ...." :-D Prosím o předběžnou cenu do zpráv.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mou nabídku máte v interní poště. V případě zájmu volejte kdykoli. Přeji hezký den a pokud zvolíte někoho z kolegů, přeji šťastnou ruku při výběru, krásnou svatbu a hodně štěstí do manželství! Mirek - DJ Giacomo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také mám termín volný a mohu vám zahrát ...muzika na přání ..i bez mašinky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, odeslána IP. Kostolnik PARTY SERVIS
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu pátek 23.03.2018 Vám na Vaší svatbě v Praze rád budu k dispozici a Vaše požadavky rád splním. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou do zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Dovoluji si zaslat nabídku do IP.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, v mé nabídce je vystoupení mne samotného jako Dj, moderátor, zpěvák. Nebo vystoupení kapely Galaxy ve které učinkuji. Mám dlouholeté zkušenosti s vystupováním na svatbách jako Dj i jako muzikant, kde mám odehráno přes 300 svateb. Jako Dj provozuji i Karaoke. V případě zájmu napište.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velmi rád nabídnu své služby. Nabídka zaslána interní poštou. S pozdravem a přáním klidných příprav svatby Dj a moderátor Lukáš Mercl
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám nabídku do IP :-) S pozdravem Dj Libor Kralovič
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?