DJ nebo kapela na celý den 20.6.2026

Pěkný den, hledáme DJ nebo kapelu na celý den pro obřada i další program na svatbě 20.6.2026. Místo máme vybrané cca 30km od Prahy, ani ne. Děkujeme za tipy 🤩
Odpovědět
Dobrý den ,můžeme vám nabídnout na svatbu a hvýjimečný hudební zážitek Houslový virtuos Jiří Erlebach a zkušený DJ vám zajistí nezapomenutelnou atmosféru pro váš jedinečný den! Jiří pochází z hudební rodiny a díky své bohaté kariéře, zahrnující vystoupení po celém světě a zkušenosti z klasické hudby, folklóru i moderních žánrů, dokáže přinést na váš obřad či oslavu neobyčejný zážitek. Procestoval téměř celý svět při vystupování na zaoceánských lodích a tuto rozmanitost hudebních vlivů vnese i na vaši svatbu. Ať už toužíte po romantických tónech klasické hudby, energickém rytmu modernějších skladeb, nebo dokonce večírkové atmosféře s profesionálním DJem, Jiří Erlebach vám vytvoří kompletní hudební doprovod, který udělá váš den opravdu nezapomenutelným.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídku hudební skupiny jsem Vám odeslal interní poštou. Kdykoliv se můžete ozvat s dotazy. Přeji Vám hezký den, Ivan
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i já rád doprovázím celý váš velký den .. od obřadu až po poslední písničku ve 2 ráno, klidně i později 🙂 Vežkeré informace včetně cen najdete na www.dj-fil.cz .. nebo klidně jednoduše zavolejte na 702 04 66 55! S hudebním pozdravem, Fil 👋
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád vám pomohu s hudbou na celý váš svatební den – od obřadu až po večerní párty. 🎶💍 Mám zkušenosti s kompletním svatebním programem a postarám se o profesionální ozvučení, stylové osvětlení a hudbu přesně podle vašich přání. Pokud chcete, můžeme společně připravit playlist na míru, aby každý moment vaší svatby měl tu správnou atmosféru. 📍 Vaše místo cca 30 km od Prahy je ideální, s technikou si hravě poradím. 📞 Klidně mi napište do zpráv nebo rovnou domluvme krátkou konzultaci – rád vše proberu a poradím s výběrem hudby. Těším se na zprávu a na vaši svatbu, aby byla nezapomenutelná! DJ Martin Samek.https://djmartinsamek.cz
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od ansol:

Pěkný den, hledáme DJ nebo kapelu na celý den pro…
@ansol Ahoj Rádi bychom vám nabídli naše služby svatební kapely. Máme dlouholeté zkušenosti s mnoha koncerty a nově jsme se začali zaměřovat i na svatby. Můžeme dodat vlastní svatební playlist nebo vytvořit playlist přímo pro vás na přání. Veškeré informace a kontakt naleznete na našem IG. Budeme se těšit na zpříjemnění vašeho výjimečného dne https://www.instagram.com/spot.light.... kapela Spotlight
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?